Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: “Σφαγιαζόμαστε από την εγκληματική οργάνωση”

paok

Σε ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κάνει λόγο για δράση εγκληματικής οργάνωσης στον χώρο του ποδοσφαίρου και παράλληλα καλεί τον κόσμο της ομάδας σε συσπείρωση σε έναν κοινό στόχο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Κανένα σύστημα δεν έπεσε εύκολα και κανένα πρωτάθλημα στην Ελλάδα δεν κατακτήθηκε με ομάδα που πάλευε μόνη της εναντίον όλων…
Αυτά που ζούμε είναι εξωπραγματικά, βιάζουν την κοινή λογική και το συναίσθημα του κάθε οπαδού που αγαπά την ομάδα του. Τα ξέρουν και τα βλέπουν όλοι,, ακόμη κι αυτοί που τα αποσιωπούν από συμφέρον ή από φόβο.
Ο ΠΑΟΚ όμως δεν είναι μόνος εναντίον όλων. Είμαστε πολλοί εναντίον όλων. Αλλά πρέπει επιτέλους να συσπειρωθούμε σε ένα κοινό στόχο. Ας είμαστε οι “τρελοί του χωριού” που θα γινόμαστε όλο και περισσότεροι μετά από κάθε σφαγή της εγκληματικής οργάνωσης που λυμαίνεται το ποδόσφαιρο, μετά από κάθε λογής πρόκληση, μετά από κάθε εμπόδιο.
Η ομάδα αξίζει την αγάπη μας και την Κυριακή όλοι πρέπει να καταλάβουν στην πράξη ότι ο ΠΑΟΚ δεν πληγώνεται. Πέρα από τα λάθη και τις διαφορές μας, μας ενώνουν 4 γράμματα:
Π.ερηφάνια
Α.ντίσταση
Ο.νειρο
Κ.ατάκτηση
Σας περιμένουμε όλους στο γήπεδο!».

Πηγή www.goalpost.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το