Κόσμος

Παντρεύτηκαν στον αέρα, στην ίδια πτήση που γνωρίστηκαν, 1 χρόνο μετά!

Γνωρίστηκαν σε πτήση των τουρκικών αερογραμμών από την Κωνσταντινούπολη προς το Ουλάν Μπατόρ.

Ενας υπέροχα διαφορετικά γάμος έγινε στις 6 Μαΐου με έναν special guest star ο οποίος δεν ήταν άλλος από τον Γκόραν Μπρέγκοβιτς.

Όταν η πανέμορφη Σέρβα ηθοποιός, Vjera Mujović και ο γιατρός Stefan Preis από τη Γερμανία επιβιβάστηκαν στην ίδια πτήση των Τουρκικών Αερογραμμών τον Μάιο του 2014, δεν γνώριζαν ότι θα επέστρεφαν στο ίδιο σημείο για τον γάμο τους!

Κάθισαν δίπλα δίπλα και συζητούσαν ενώ πετούσαν από την Κωνσταντινούπολη προς το Ουλάν Μπατόρ στη Μογγολία. Ήταν «Kismet».

Κατά τη διάρκεια της πτήσης, ανακάλυψαν τις κοινές αξίες τους, σκέψεις και απόψεις, παρά τις διαφορετικές καταβολές τους. Μέσα σε λίγο καιρό, ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα και ένα χρόνο αργότερα, στις 6 Μαΐου του 2015, παντρεύτηκαν στην ίδια πτήση των Τουρκικών Αερογραμμών και στις ίδιες ακριβώς θέσεις 5Β και 5C.

Περιτριγυρισμένοι από τους φίλους και την οικογένειά τους, οι νεόνυμφοι απόλαυσαν μια ξεχωριστή τελετή, με την επίβλεψη των τουρκικών αερογραμμών, οι οποίες παρείχαν την τροφή, το φως των κεριών, τα ροδοπέταλα και μια νόστιμη γαμήλια τούρτα.

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το