Τοπικά

Πανθεσσαλικό συλλαλητήριο από την Επιτροπή Ειρήνης Βόλου ενάντια στην παρουσία αμερικανονατοϊκών δυνάμεων

Η Επιτροπή Ειρήνης Βόλου διοργανώνει Πανθεσσαλικό Συλλαλητήριο Ενάντια στην παρουσία των  αμερικανονατοϊκών δυνάμεων στο Στεφανοβίκειο, το Βόλο και τη Λάρισα, το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου, στις 11.00 το πρωί στο Δημαρχείο Βόλου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Επιτροπής “Καλούμε τους φορείς του λαϊκού κινήματος της Μαγνησίας, εργατικά σωματεία, συλλόγους ΕΒΕ και αγροτικούς συλλόγους, μαθητικά και φοιτητικά συμβούλια, άλλους φορείς της περιοχής, στη συγκρότηση Επιτροπής Αγώνα Ενάντια στη Συμφωνία Αμοιβαίας Αμυντικής Συνεργασίας Ελλάδας – ΗΠΑ που μετατρέπει την περιοχή μας και όλη τη χώρα σε ένα απέραντο αμερικανονατοϊκό στρατόπεδο.

Καλούμε τα Δ.Σ. των φορέων να πάρουν αποφάσεις συμμετοχής για το συντονισμό της δράσης μας ώστε να δυναμώσουμε την πάλη μας απέναντι στις επικίνδυνες εξελίξεις για τη ζωή μας και τη ζωή των παιδιών μας. Το επόμενο διάστημα θα προχωρήσουμε σε συναντήσεις με όλους τους φορείς ώστε να ανταλλάξουμε απόψεις πάνω στις εξελίξεις, με στόχο την πιο μαζική συμμετοχή στην πρωτοβουλία αυτή”.

Επίσης, η Επιτροπή Ειρήνης διοργανώνει συλλαλητήριο την Κυριακή 17 Νοεμβρίου, στις 11.00 το πρωί στο Φαρδύ στη Ν. Ιωνία ( Λεωφ. Ειρήνης και Καραμπατζάκη) και πορεία στο στρατόπεδο Γεωργούλα όπου ήδη διαμένουν Aμερικανοί στρατιώτες.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το