Τοπικά

Πανθεσσαλικό αντιιμπεριαλιστικό συλλαλητήριο στον Βόλο από τον Αγροτικό Σύλλογο Αλμυρού και Σούρπης

Πανθεσσαλικό αντιιμπεριαλιστικό συλλαλητήριο διοργανώνει το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου στις 11 το πρωί ο Αγροτικός Σύλλογος Αλμυρού και Σούρπης,  ενάντια στην παρουσία αμερικανικών δυνάμεων σε στρατιωτικές βάσεις στη Μαγνησίας.
Σε ανακοίνωσή του ο Αγροτικός Σύλλογος αναφέρει: “Σήμερα η κυβέρνηση και τα άλλα κόμματα που συμφωνούν με την ίδια πολιτική αναγορεύουν τις ΗΠΑ σε παράγοντα ασφαλείας και σταθερότητας για τη χώρα , στηρίζουν την επαίσχυντη Συμφωνία Αμοιβαίας Αμυντικής Συνεργασίας και μετατρέπουν την περιοχή μας ( Στεφανοβίκειο,λιμάνι Βόλου, στρατόπεδο Γεωργούλα, Λάρισα ) όπως και όλη την χώρα σε μια απέραντη αμερικανική βάση.
Καλούμε τους συναδέλφους αγρότες και κτηνοτρόφους της περιοχής μας να βρίσκονται σε επαγρύπνηση. Να μην πιστέψουν τις Σειρήνες της κυβέρνησης, που σε συνέχεια των προηγουμένων, προσπαθεί να μας πείσει ότι η εμπλοκή της χώρας μας σε αυτούς τους σχεδιασμούς μόνο οφέλη και ασφάλεια θα παρέχει στον ελληνικό λαό.
Το μοναδικό που κερδίζουμε με τη συμμετοχή μας σε αυτά τα σχέδια είναι να είμαστε συνένοχοι στα εγκλήματα και στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις που διαπράττονται στην ευρύτερη περιοχή, αιτία που γεννά και την προσφυγιά. Η περιοχή μας και η χώρα μας μετατρέπονται με γοργούς ρυθμούς σε μαγνήτη πολέμου. Κανείς δεν πρέπει να εφησυχάζει, κανείς δεν πρέπει να δείξει ανοχή”

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το