Ελλάδα

Πανούσης: Ευτυχώς δεν είχαμε νεκρό στη Νομική – Μπαλτάς: Ντροπιαστικές εικόνες

nomiki
Ντροπιαστικές χαρακτήρισε τις εικόνες με τις καταστροφές στο εσωτερικό της Νομικής μετά την πολυήμερη κατάληψη που πραγματοποίησαν αντιεξουσιαστές, ο υπουργός Παιδείας Αριστείδης Μπαλτάς.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega, o κ.Μπαλτάς κλήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις του υπουργού Δημόσιας Τάξης Γιάννη Πανούση στο Βήμα FM ο οποίος είπε: «Δεν λέω να μην παρεμβαίνει η αστυνομία αλλά πρέπει να σταθμίζουμε…. Η αστυνομία είναι θεσμός, υπάρχει ένα όριο. Θέλουμε αστυνόμευση με πλήρη σεβασμό στα δικαιώματα του οποιουδήποτε, ακόμη και του κακού. Άρα αστυνόμευση. Δεν αποσύρεται το κράτος. Προφανώς και υπεράσπιση της περιουσίας. Το σέβομαι, αλλά εφόσον γίνεται η στάθμιση ανάμεσα σε αυτό, στα δύο ανοιχτά κεφάλια ή σε εάν νεκρό, με συγχωρείτε, αλλά εγώ πρέπει να φροντίσω να μην σκοτωθεί κανένας…».

«Προχωράμε λαμβάνοντας υπόψη τι έγινε και προετοιμαζόμενοι για καλύτερες αντιμετωπίσεις σιγά-σιγά», ήταν η απάντηση του κ. Μπαλτά, ο οποίος όταν ο δημοσιογράφος χαρακτήρισε τις εικόνες από το εσωτερικό της Νομικής, μετά το πέρασμα των αντιεξουσιαστών, ντροπιαστικές είπε: «Δεν θα διαφωνήσω μαζί σας. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε χωρίς βία, χωρίς όξυνση».

Πηγή www.iefimerida.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το