Ελλάδα

Πάνος Καμμένος: Ο Τσίπρας απαλλοτρίωσε τα «παιδιά μου»

Στη συνέντευξη που παραχώρησε ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος στο «Πρώτο Θέμα», χαρακτηρίζει τον Νίκο Βούτση «ως τον χειρότερο Πρόεδρο που έχει περάσει ποτέ από τη Βουλή», ενώ για την πρόσφατη επίσκεψη Τσίπρα στην Άγκυρα αναφέρει ότι «μετά τα συχαρίκια που πήρε από τη Μέρκελ έπρεπε να υποκλίθηκε στον Ερντογάν».
Όπως καταγγέλλει ο αρχηγός των Ανεξάρτητων Ελλήνων, «απεδείχθη ότι ο πρωθυπουργός όχι μόνο το γνώριζε αλλά ουσιαστικά ο ίδιος είχε φροντίσει να απαλλοτριώσει έναν-έναν τους βουλευτές των ΑΝΕΛ με προσφορά ανταλλαγμάτων σε κυβερνητικές θέσεις. Μπήκε, δηλαδή, σε ξένο σπίτι με σκοπό να πάρει τα παιδιά. Και, μάλιστα, ένας άνθρωπος που είχε το ελευθέρας να μπαίνει στο σπίτι…».

Ο κ. Καμμένος αναφέρθηκε και στον κύριο Κοτζιά και τη σχέση του με τον Σόρος, αναφέροντας ότι ενεργούσε «λες και εκτελούσε εντολές. δεν σας κρύβω ότι πίστευα ότι μετά τον Ζάεφ θα ήταν ο επόμενος που θα αγκαλιάζω όταν σε φωτογραφικό ενσταντανέ με τον Σόρος. Αλλά το χειρότερο δεν είναι αυτό. Είναι ότι τους έβαλε από την πίσω πόρτα στο υπουργείο Εξωτερικών. Αυτό είναι το δράμα», σημείωσε ο ίδιος.

Σε σχετική ερώτηση της δημοσιογράφου, απαντά ότι ο κ. Κοτζιάς το έκανε αυτό «μέσα από το σύστημα με τις βίζες. Περιμένω να με καλέσει ο εισαγγελέας και να καταθέσω», τόνισε ο Πάνος Καμμένος.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το