Τοπικά

Πάνω από 90% οι πληρότητες στα ξενοδοχεία του Πηλίου για το τριήμερο των Χριστουγέννων 

Υψηλές πληρότητες και παροχές στον απόλυτο προορισμό του Πηλίου.
Βόλος, Αγριά , Μακρινίτσα, Πορταριά, Χάνια, Βυζίτσα και Μηλιές κρατούν όπως κάθε χρόνο τα «σκήπτρα» της επισκεψιμότητας, με πληρότητες που ξεπερνούν το 90%.
Οι τιμές σε σύνολο 2.500 κλινών που θα υποδεχτούν επισκέπτες το τριήμερο των Χριστουγέννων κυμαίνονται από 70 εως 180 ευρώ. Για 500 κλίνες οι τιμές κυμαίνονται από 120 ευρώ και πάνω και για τις υπόλοιπες 2.000 κυμαίνονται κατά μέσο όρο στα 80 ευρώ. Τιμές χαμηλότερες των 80 ευρώ θα μπορεί να βρει κανείς στα ξενοδοχεία της Αφήσσου και των Καλών Νερών που θα είναι ανοιχτά.

Μειωμένες σε ποσοστό 20%-30% είναι οι τιμές μεταξύ Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς. Για τις διακοπές της Πρωτοχρονιάς οι κρατήσεις κυμαίνονται σήμερα σε ποσοστό 60%.
Το 95% των επισκεπτών που θα γιορτάσουν τα Χριστούγεννα στο Πήλιο και τον Βόλο είναι Έλληνες από την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, την υπόλοιπη Θεσσαλία. Οι περισσότεροι έχουν κάνει κράτηση για δύο ή τρεις βραδιές χωρίς να λείπουν και αυτοί που θα καθίσουν περισσότερες ημέρες απολαμβάνοντας την ηρεμία του φυσικού τοπίου μέσα στους ζεστούς χώρους των καταλυμάτων.

Οι επαγγελματίες έχουν εξασφαλίσει όλες τις αναγκαίες παροχές για να προσφέρουν μια πολύ ξεχωριστή φιλοξενία στους επισκέπτες. Οι τιμές στις διάφορες υπηρεσίες είναι ελκυστικές.
Επίσης, σε πολλές περιπτώσεις οι ξενοδόχοι έχουν προχωρήσει σε πακέτα προσφορών, για όσους επισκέπτες αποφασίσουν να παραμείνουν μερικές ημέρες παραπάνω, καθώς τα τελευταία χρόνια ο αριθμός των διανυκτερεύσεων είχε παρουσιάσει μείωση.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το