Τοπικά

Πάνω από 80% η πληρότητα στα ξενοδοχεία της Μαγνησίας για την Πρωτοχρονιά “Θ”

xenodoxeia pilio

Σε ποσοστό πάνω από το 80% ανέρχονται οι πληρότητες των ξενοδοχείων της Μαγνησίας για το τετραήμερο της Πρωτοχρονιάς, ενώ σε ποσοστό 70% ανέρχονται οι πληρότητες και για το διάστημα από σήμερα Δευτέρα μέχρι και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Στο μεταξύ το 100% άγγιξαν οι πληρότητες των ξενοδοχείων για το τετραήμερο των Χριστουγέννων.

Ικανοποίηση επικρατεί στους ξενοδόχους για τα πολύ υψηλά ποσοστά στις πληρότητες των ξενοδοχείων την περίοδο των Χριστουγέννων και πλέον το ενδιαφέρον τους έγκειται στην αγωνία τους να μην υπάρξει πολύ μεγάλη επιδείνωση του καιρού και σημειωθούν ακυρώσεις στις κρατήσεις που έχουν ήδη κάνει οι επισκέπτες.

Όσον αφορά το τετραήμερο των Χριστουγέννων που πέρασε, ο Βόλος, αλλά και πολλές περιοχές του Πηλίου γέμισαν από επισκέπτες και κόσμο οι οποίοι είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν και τις ξεχωριστές εκδηλώσεις που πραγματοποιούνταν κάθε μέρα. Μάλιστα η ηλιοφάνεια επέδρασε σημαντικά στο να μπορέσουν να πραγματοποιήσουν και τις βόλτες τους στα διάφορα δημοφιλή μέρη της περιοχής μας.

Πάντως υψηλή αναμένεται να είναι και η πληρότητα των ξενοδοχείων για το χρονικό διάστημα από σήμερα Δευτέρα μέχρι και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, αφού πολύ κόσμος έχει βάλει την άδειά του για αυτή την περίοδο.

Παράλληλα σύμφωνα με τους ξενοδόχους υπάρχει πολύ καλή πληρότητα και για το τετραήμερο της Πρωτοχρονιάς. Ειδικότερα μέχρι στιγμής και βάσει των κρατήσεων που έχουν γίνει, οι πληρότητες αγγίζουν το 80%, ως μέσος όρος για όλο το νομό.

Οι τιμές σε ένα δίκλινο ξενοδοχείο του νομού και αναλόγως την κατηγορία, κυμαίνονται μεταξύ 60-100 ευρώ.

Μάλιστα οι επισκέπτες προέρχονται από διάφορα μέρη της χώρας, όπως Αθήνα, Θεσσαλονίκης, Θεσσαλία. Άλλωστε ο Βόλος και το Πήλιο είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς περιοχές αυτή την περίοδο.

Ο πρόεδρος των ξενοδόχων Μαγνησίας κ. Γιώργος Ζαφείρης τόνισε πως «είμαστε ικανοποιημένοι από την πολύ υψηλή πληρότητα που σημειώθηκε στα Χριστούγεννα σε όλη τη Μαγνησία. Παράλληλα τα μηνύματα είναι πολύ θετικά και για την Πρωτοχρονιά, αφού μέχρι στιγμής οι πληρότητες ξεπερνούν το 80%. Και μακάρι να βοηθήσουν και οι καιρικές συνθήκες, ώστε να μην έχουμε ακυρώσεις και σημειωθούν οι περυσινές καταστάσεις. Πάντως μέχρι στιγμής πάμε καλά και οι τιμές είναι ίδιες με τα προηγούμενα χρόνια, δηλαδή ιδιαίτερα ελκυστικές για τους επισκέπτες, ενώ προσφέρονται και πολύ καλές ποιοτικές υπηρεσίες».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το