Τοπικά

Πάνω από 50 αιτήσεις για 17 θέσεις εποχικών στον Δήμο Βόλου “Θ”

dimarxeio

Στην πρόσληψη εποχικού προσωπικού συνολικού αριθμού 17 ατόμων για την κάλυψη αυξημένων αναγκών που προκύπτουν στους τομείς καθαριότητας των ακτών και πυροπροστασίας των περιαστικών δασών προχωρεί η Δημοτική Αρχή Βόλου. Μέχρι και χθες, δεύτερη μέρα κατάθεσης, υποβλήθηκαν περισσότερες από 50 αιτήσεις ενδιαφερομένων, με τη σχετική προθεσμία να εκπνέει αύριο.
Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της Δημοτικής Αρχής Βόλου και της αρμόδιας Υπηρεσίας Καθαριότητας θα προσληφθούν 17 συνολικά εποχικοί υπάλληλοι, οι οποίοι θα απασχοληθούν με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου συνολικής διάρκειας δύο μηνών.
Οι 17 εποχικοί υπάλληλοι πρόκειται να απασχοληθούν στον τομέα καθαριότητας των ακτών, λόγω της συμμετοχής του Δήμου Βόλου στο πρόγραμμα «Γαλάζιες Σημαίες». Η συμμετοχή του Δήμου στο πρόγραμμα αποτελεί προτεραιότητα τόσο για την τουριστική προβολή του, όσο και για την παροχή ιδιαίτερα φροντισμένων υπηρεσιών καθαριότητας των συγκεκριμένων ακτών.
Επίσης, στη δασοπροστασία, με δεδομένο ότι ο Δήμος διαθέτει αστικά δάση σε Γορίτσα, Επισκοπή, Ανωμαλιά και Πευκάκια, καθώς και αντίστοιχα περιαστικά σε Χανιά, Άγιο Λαυρέντιο, Δράκεια, Άγιο Βλάσιο, που καθιστούν αναγκαία την καθημερινή παρουσία περιπόλων για την πρόληψη των πυρκαγιών, στο πλαίσιο της πολιτικής προστασίας κατά τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου, ιδιαίτερα την τρέχουσα περίοδο με τις αυξημένες θερμοκρασίες που επικρατούν, άλλα και με τους ανέμους που πνέουν.
Η διαδικασία πρόσληψης των εποχικών υπαλλήλων βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη με την υποβολή αίτησης από την πλευρά των ενδιαφερομένων και θα ακολουθήσει η απαιτούμενη αξιολόγηση για την επιλογή των συμβασιούχων που θα απασχοληθούν για δύο μήνες στην Υπηρεσία Καθαριότητας.
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων άρχισε προχθές και μέχρι χθες είχαν υποβληθεί περισσότερες από 50 αιτήσεις ενδιαφερομένων για τις 17 θέσεις εποχικών, με την προθεσμία να εκπνέει αύριο.
Πρόκειται να προσληφθούν τρεις οδηγοί οχημάτων καθαριότητας με άδεια Γ΄ κατηγορίας ΔΕ, ένας οδηγός πυροσβεστικού οχήματος φορτηγού 3117 kgr μικτού βάρους, τρεις οδηγοί με δίπλωμα τρακτέρ ΔΕ και 10 εργάτες καθαριότητας ΥΕ για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών, εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών της Διεύθυνσης Καθαριότητας.
Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών.
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν, μαζί με τα σχετικά δικαιολογητικά, στα γραφεία της Υπηρεσίας στη διεύθυνση: Δήμος Βόλου, Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών, κτίριο Δημοτικής Ενότητας Νέας Ιωνίας, Λεωφόρος Ειρήνης 131, απευθύνοντάς την στο Τμήμα Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού, τηλέφωνα επικοινωνίας 24213-53122, 53124 και 53130, όπου διατίθενται και έντυπα αιτήσεων.
Οι αιτήσεις κατατίθενται κατά τις ώρες από 08:00 έως 14:00.
Τέλος, όπως προαναφέρθηκε, η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει αύριο Πέμπτη 28 Ιουλίου.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το