Αθλητισμός

Πανηγυρίζει την άνοδο ο Γ.Σ. Αλμυρού

Αν έχεις τύχη διάβαινε… Μετά την ματαίωση της διεξαγωγής του Φάιναλ Φορ του τοπικού πρωταθλήματος βόλεϊ γυναικών, η ΕΣΠΕΚΕΛ αποφάσισε ο πρωταθλητής με δικαίωμα ανόδου στη Β’ Εθνική, να αναδειχθεί μετά από κλήρωση. Τυχερός της διαδικασίας ήταν ο Γ.Σ. Αλμυρού, με τους ανθρώπους του να πανηγυρίζουν για την άνοδο της ομάδας στη Β’ Εθνική των γυναικών.
Η ΕΣΠΕΚΕΛ εξέδωσε την κάτωθι ανακοίνωση: «Την Πέμπτη 18/6/2020 και ώρα 19.30 παρευρέθηκαν στα γραφεία της ΕΣΠΕΚΕΛ, μετά από πρόσκληση του προέδρου της Ένωσης, οι εκπρόσωποι των σωματείων του Τοπικού Γυναικών ώστε να πραγματοποιηθεί η κλήρωση της ομάδος που θα ανέλθει στην Β’ Εθνική Γυναικών. Πριν την έναρξη της διαδικασίας της κλήρωσης το σωματείο, Α.Σ. Αναγέννηση Καρδίτσας, δήλωσε την αποχώρησή του από την παραπάνω διαδικασία. Η κλήρωση έγινε ανάμεσα στα τρία σωματεία: ΑΜΣ Κύνος Λιβανάτων, Α.Σ. Ιτέας και Γ.Σ. Αλμυρού. Μετά την κλήρωση η ομάδα που ανεβαίνει στην Β’ Εθνική Γυναικών είναι ο Γ.Σ. Αλμυρού. Η δεύτερη επιλαχούσα ομάδα είναι ο ΑΜΣ Κύνος Λιβανάτων και η τρίτη ο Α.Σ. Ιτέας».

Η φετινή πορεία
Μπορεί να στάθηκε τυχερός στην κλήρωση, αλλά κανείς δεν μπορεί να πει ότι ο Γ.Σ. Αλμυρού δεν άξιζε την άνοδο. Οι «κυανόλευκες» μετείχαν στον 3ο όμιλο του τοπικού πρωταθλήματος και πανηγύρισαν οκτώ νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, χάνοντας μόνο ένα σετ. Με άνεση κέρδισαν και τον αγώνα της Β’ φάσης και προκρίθηκαν στο Φάιναλ Φορ, που όμως δεν έμελλε να πραγματοποιηθεί λόγω του κορωνοϊού. Τα φετινά αποτελέσματα του ΓΣΑ είναι τα εξής:
Α’ φάση (3ος όμιλος): ΓΣΑ-Ολυμπιακός 3-0, 3-0, Σκόπελος-ΓΣΑ 0-3, 0-3, ΓΣΑ-Ελευθεριακός 3-0, 3-0, Γ.Σ. Βόλου-ΓΣΑ 1-3, 0-3.
Β’ φάση (αγώνας «νοκ άουτ»): ΓΣΑ-Γ.Σ. Φαρσάλων 3-0.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το