Αθλητισμός

Πανηγυρική πρόκριση για τον Ο.Υ.Κ.Β. – Κατέκτησε την 1η θέση στη β’ φάση του πρωταθλήματος πόλο Παίδων

Στο κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας «Βασίλης Πολύμερος» φιλοξενήθηκαν το Σαββατοκύριακο οι αγώνες του 7ου ομίλου για την β’ φάση του πρωταθλήματος πόλο Παίδων (γεννηθέντες το 2004 και νεότεροι). Τον Βόλο εκπροσώπησε επάξια ο Ο.Υ.Κ.Β. που πήρε την 1η θέση και προκρίθηκε πανηγυρικά στην ημιτελική φάση του θεσμού.
Οι πιτσιρικάδες του Δημήτρη Κόφφα ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους και έκαναν δίκαια το «τρία στα τρία». Το Σάββατο νίκησαν άνετα με 9-2 τον Ν.Ο. Λάρισας, ενώ χθες το πρωί «βούλιαξαν» τον Νηρέα Λαμίας με 14-5. Το απόγευμα αντιμετώπισαν τη Ν.Ε. Λάρισας στο ματς που έκρινε την πρωτιά στον όμιλο. Εδώ είχαμε ντέρμπι, αλλά ο Ο.Υ.Κ.Β. ήταν και πάλι νικητής με 9-8. Μαζί με τους Βολιώτες πέρασε και η Ν.Ε. Λάρισας, ενώ Ν.Ο. Λάρισας και Νηρέας Λαμίας αποκλείστηκαν.
Το σκουφάκι του Ο.Υ.Κ.Β. στη β’ φάση του πρωταθλήματος φόρεσαν συνολικά 24 πολίστες. Αυτοί είναι οι: Γιάννης Βαλτσιώτης, Χρήστος Κουτσουνίδης, Γιάννης Νάσιος, Πάρης Βαφίνης (τερμ.), Γιάννης Μεριστούδης, Δημήτρης Μπομπός, Στέλιος Ιωάννου, Μάριος Κομνιανός, Γιάννης Γκανάτσιος, Δημήτρης Νταρίκος, Ευάγγελος Στεφάνου, Γιάννης Μυλωνάς, Αναστάσιος Καρατοσίδης, Κωνσταντίνος Καλατζής, Στέλιος Πουλαράκης, Εμμανουήλ Ματσάγκος, Γιάννης Σιγανός, Κωνσταντίνος Παπαδημητρίου, Πέτρος Κονταράτος, Δημήτρης Μπακαλάκης, Παναγιώτης Γλούμης, Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης, Χρήστος Γεωργατζιάς, Θάνος Βασιλούδης.

Τα αποτελέσματα
Ο.Υ.Κ.Β.-Ν.Ο. Λάρισας 9-2
Ν.Ε. Λάρισας-Νηρέας Λαμ. 7-5
Ο.Υ.Κ.Β.-Νηρέας Λαμ. 14-5
Ν.Ε. Λάρισας-Ν.Ο. Λάρισας 21-6
Ν.Ε. Λάρισας-Ο.Υ.Κ.Β. 8-9
Ν.Ο. Λάρισας-Νηρέας Λαμ. 6-5

Η βαθμολογία
1. Ο.Υ.Κ.Β. 32-15 9
2. Ν.Ε. Λάρισας 36-20 6
3. Ν.Ο. Λάρισας 14-35 3
4. Νηρέας Λαμ. 15-27 0

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το