Κόσμος

Η πανέμορφη Μις Λίβανος έχασε τον τίτλο για ένα λάθος… ταξίδι

Η Μις Λίβανος Αποδήμων έχασε τον τίτλο της μία εβδομάδα μετά την επικράτησή της στον σχετικό διαγωνισμό, όταν οι αρμόδιες αρχές ανακάλυψαν πως είχε ταξιδέψει κάνοντας χρήση του σουηδικού της διαβατηρίου στο Ισραήλ.

Η Αμάντα Χάνα έχασε τον τίτλο της Miss Lebanon Emigrants 2017, διότι οι διοργανωτές τσέκαραν μία πληροφορία που είχαν για το ταξίδι της στο Ισραήλ το 2016.

Ήταν ένα ακαδημαϊκό ταξίδι για τη νεαρή κοπέλα, η οποία ούτε καν είχε φανταστεί ότι θα μπορούσε στο μέλλον να της στερήσει έναν τίτλο και ενδεχομένως μία σταδιοδρομία.

«Επικοινωνήσαμε με τον υπουργό Τουρισμού του Λιβάνου και εκείνος αποφάσισε ότι ο Αμάντα Χάνα έπρεπε να στερηθεί τον τίτλο της, διότι με την επίσκεψή της στο Ισραήλ παραβίασε τους νόμους της χώρας μας», δήλωσε ο εκπρόσωπος του διαγωνισμού.

Ο Λίβανος και το Ισραήλ παραμένουν σε κατάσταση πολέμου από το 2006 και τα μεταξύ τους σύνορα είναι κλειστά. Στον Λίβανο έχει απαγορευτεί οποιαδήποτε επαφή με το Ισραήλ, σε οποιοδήποτε επίπεδο. Παράνομη θεωρείται ακόμη και η επικοινωνία με Ισραηλινούς.

Πηγή: The TOC

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το