Τοπικά

ΠΟΕΣΥ: Δεν ξεπέρασε τις γηπεδικές συνήθειες ο Μπέος-Απάντηση: Είστε συνδικαλιστές της καταστροφής

poesy

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Δημοσιογράφων δηλώνει με ανακοίνωσή της πως δεν πρόκειται να ανοίξει δημόσιο διάλογο με τον Α. Μπέο ο οποίος, όντας μικρό διάστημα στο καινούργιο θεσμικό περιβάλλον της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, φαίνεται ότι δεν μπορεί να απαλλαγεί από τις γηπεδικές συνήθειες του ποδοσφαιρικού περιβάλλοντος, στο οποίο διαβιούσε μέχρι πρόσφατα. Η απάντηση της ΠΟΕΣΥ αφορά δήλωση Μπέου, ο οποίος μίλησε απαξιωτικά και με ειρωνείες εναντίον των δημοσιογράφων , επιρρίπτοντας ευθύνες στις Ενώσεις…ακόμα και για το μνημόνιο.

«Αντί να απαντήσει επί της ουσίας στις καταγγελίες της ΠΟΕΣΥ για τις επαναλαμβανόμενες επιθέσεις κατά επαγγελματιών δημοσιογράφων της Μαγνησίας, προτίμησε να «πετάξει τη μπάλα στην εξέδρα», μιλώντας ειρωνικά για τις εργασιακές σχέσεις των δημοσιογράφων.

Δεν θα ακολουθήσουμε το ύφος του Δημάρχου, ούτε θα ανοίξουμε δημόσιο διάλογο μαζί του. Όλοι γνωρίζουν την ιστορία και τη διαδρομή του καθενός και μπορούν να κρίνουν. Ευτυχώς στην κοινωνία μας δεν χρειάζεται να ξανασυστηθούμε….

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΕΣΥ αντιπαρέρχεται τις φτηνές σοφιστείες του Δημάρχου και καλεί τους συναδέλφους να συνεχίσουν απρόσκοπτα την έγκυρη ενημέρωση των πολιτών και την προάσπιση συνδικαλιστικών δικαιωμάτων και δημοκρατικών αξιών, μη υποκύπτοντας στις απειλές οποιουδήποτε», αναφέρει η ανακοίνωση.

Ο Α.Μπέος

Νέες  καταγγελίες  για δημοσιογράφους που λυμαίνονταν τα ταμεία του δήμου, χωρίς να καταθέτει στοιχεία, πα΄ροτι κατ’ επανάληψη του έχουν ζητηθεί εξαπολύει ο Α. Μπέος.

Αποκαλεί συνδικαλιστές της καταστροφής το διοικητικό συμβούλιο της ΠΟΕΣΥ.

Η ανακοίνωση Μπέου:

Συμφωνούμε, παραδόξως, με την κλίκα αυτή των συνδικαλιστών του χώρου του Τύπου (ΠΟΕΣΥ) που οδηγεί τα μέλη της από ήττα σε ήττα και από την περιφρόνηση σε πλήρη απαξίωση. Δεν μπορεί και δεν πρέπει να ανοίξουν διάλογο με το Δήμαρχο Βόλου, κ. Αχιλλέα Μπέο, που πολύ πρόσφατα εκλέχθηκε από το 53% των πολιτών του Βόλου και όχι από μερικές εκατοντάδες εργαζομένων, που δυστυχώς συνεχίζουν να χειραγωγούνται από τους επαγγελματίες του κλάδου τους.

Άλλωστε και τι θα μπορούσαν να μας πουν οι συγκεκριμένοι εργατοπατέρες;

Για το ολοένα και χαμηλότερο επίπεδο της δημοσιογραφίας που οι συγκεκριμένοι, που επιχειρούν να υπερασπιστούν, υπηρετούν;

Για τον οχετό ύβρεων, συκοφαντιών και ψευδών κατά του Δημάρχου Βόλου;

Για τα ανέκδοτα που κυκλοφορούν στην πόλη για τις σχέσεις τους με το σύστημα της διαπλοκής που χρόνια τώρα λειτουργούσε στην πόλη μας και προκαλούν το γέλιο;

Μόνη μας ανησυχία όχι η απειλή των συνδικαλιστών της καταστροφής ότι δεν θα συνομιλήσουν μαζί μας, αλλά η προτροπή τους σε συγκεκριμένα δημοσιογραφικά «σκουπίδια» να συνεχίσουν το έργο τους! Και όχι γιατί θα στραφούν εναντίον μας. Εμείς γελάμε με το κατάντημά τους. Αλλά γιατί έτσι, δυστυχώς, θα ολοκληρώσουν την ανυποληψία στην οποία έχουν οδηγήσει το κάποτε λειτούργημά τους.

ΥΓ. Θα θέλαμε μια απάντηση για τους πολίτες και όχι για εμάς. Ποιες απειλές και ποιες ενέργειες δέχθηκαν αυτά τα δημοσιογραφικά “σκουπίδια”; Καθώς εμείς τις μόνες απειλές και «ενέργειες» που γνωρίζουμε είναι οι δικές τους, με ποικίλους στόχους, από την υπονόμευση του έργου της Δημοτικής Αρχής, έως τα ταμεία του Δήμου!

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το