Τοπικά

Παναγιώτης Ραφαήλ: Συγκίνηση για τον μικρό-μεγάλο μαχητή – Τι λέει ο πατέρας του

O μικρός Παναγιώτης Ραφαήλ στέκεται για πρώτη φορά στα πόδια του. Η προσπάθεια του μικρούλη απεικονίζεται σε βίντεο που αναρτήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στη σελίδα «Γίνε ο ήρωας του Παναγιώτη Ραφαήλ» στο Facebook. Ηδη το συγκεκριμένο βίντεο έχει ξεπεράσει τις 20.000 προβολές.

«Είχαμε καιρό να σας ενημερώσουμε για την κατάσταση του παιδιού, η καθημερινότητά μας είναι γεμάτη από εξετάσεις και φυσικοθεραπείες. Είμαστε κάτι παραπάνω από ενθουσιασμένοι και θέλαμε να το μοιραστούμε μαζί σας, γιατί χάρη σε εσάς το καταφέραμε αυτό! Το ξέρουμε ότι έχουμε πολύ δρόμο και πολλή δουλειά ακόμα αλλά έχουμε την υπομονή και τη δύναμη που μας δίνει ο μικρός μας και εσείς! Σας ευχαριστούμε ολόψυχα» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανάρτηση.

Από την άλλη, ο πατέρας του μικρού-μεγάλου μαχητή της ζωής, τρισευτυχισμένος, περιγράφει μιλώντας στο OPEN TV: «Δεν το περιμενάμε. Δούλεψε πολύ γρήγορα η γονιδιακή θεραπεία. Οπως παίζαμε, λέω “δεν τον βάζω έτσι στο τραπεζάκι να δω τι γίνεται;”. Και με το που τον έβαλα έμεινε».

Σημειώνεται ότι ο μικρούλης βρίσκεται μαζί με την οικογένειά του στη Βοστώνη προκειμένου να υποβληθεί σε εξειδεικευμένη γονιδιακή θεραπεία. Μάλιστα για τη συγκεκριμένη θεραπεία συγκεντρώθηκαν περίπου 3,4 εκατ. ευρώ. Ο Παναγιώτης – Ραφαήλ γεννήθηκε τον Απρίλιο του 2018 και πάσχει από Νωτιαία Μυϊκή Ατροφία τύπου Ι (SMA I).

Δείτε το βίντεο του Open TV

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το