Τοπικά

Παναγιώτης – Ραφαήλ: Πότε επιστρέφει στην Ελλάδα ο μικρός ήρωας

Αισιοδοξία για το μέλλον παρουσιάζει το μέλλον της υγείας του μικρού Παναγιώτη – Ραφαήλ μετά τη την γονιδιακή θεραπεία για την νωτιαία μυϊκή ατροφία τύπου 1 που πραγματοποίησε στη Βοστώνη.
«Εάν η πορεία της υγείας του μικρού παιδιού συνεχίσει να έχει θετική εξέλιξη, σε περίπου ένα με ενάμιση μήνα θα επιστρέψει στην Ελλάδα» είχε πει ο πατέρας του μικρού ήρωα πριν από περίπου ένα μήνα.

Τελικά, όπως επιβεβαίωσαν οι γονείς του, μιλώντας στο infokids.gr, ο Παναγιώτης – Ραφαήλ επιστρέφει, τέλος Φεβρουαρίου ή αρχές Μαρτίου στην Ελλάδα.
«Ευτυχώς, το παιδί δεν είχε παρενέργειες. Κάναμε εξετάσεις αίματος κάθε εβδομάδα, μετά πολύ γρήγορα ξεκίνησε ανά δύο εβδομάδες, καθώς έβγαιναν καλές. Επίσης, κάποιες άλλες εξετάσεις τις κάνουμε πλέον ανά μήνα. Μόλις σταματήσει την κορτιζόνη, της οποίας η δόση επίσης έχει μειωθεί πολύ, επιστρέφουμε πίσω» είχε εξηγήσει προ ημερών ο πατέρας του.

Υπενθυμίζεται ότι ο 22 μηνών Παναγιώτης – Ραφαήλ συγκλόνισε όλη την Ελλάδα με τη μάχη που δίνει για την υγεία του.
Έτσι όλη η χώρα, δίνοντας από κάτι κατάφεραν να συγκεντρώσουν ένα ποσό ικανό για να τον στείλει στις ΗΠΑ, όπου έλαβε την κατάλληλη θεραπεία.

Πηγή: in.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το