Ελλάδα

Παναγιώτης Φύσσας για Χρυσή Αυγή: Και στη φυλακή να δω τον Ρουπακιά, πάλι οργισμένος θα είμαι

«Είδαμε ότι υπάρχει υγιής κόσμος, δεν είναι τελικά όλοι φασίστες», τόνισε ο πατέρας του Παύλου Φύσσα, Παναγιώτης, ο οποίος μίλησε στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΑ. Μάλιστα, δήλωσε δικαιωμένος από τις εξελίξεις στη δίκη της Χρυσής Αυγής «αν και πέρασαν επτά βασανιστικά χρόνια».

Ο Παναγιώτης Φύσσας εξήγησε ότι ήταν πολύ δύσκολο γι’ αυτόν, αλλά και για την οικογένειά του να βλέπουν τους κατηγορούμενους να είναι σπίτι τους. «Ειδικά ο δολοφόνος του Παύλου. Η οργή μου ποτέ δεν θα περάσει. Δεν μου φτάνουν τα ισόβια. Θα ήθελα κάτι παραπάνω». «Όταν επιστρέφεις σπίτι και η πόρτα κλείνει, η απώλεια παραμένει απώλεια και αυτό δεν περνά», ανέφερε ο Παναγιώτης Φύσσας.

Μιλώντας για την συμπαράσταση του κόσμου το διάστημα αυτό, αλλά και τη μεγαλειώδη συγκέντρωση έξω από τα δικαστήρια, εξέφρασε την άποψη ότι η φυλάκιση του Γιώργου Ρουπακιά, αλλά και των άλλων χρυσαυγιτών θα είναι ένα δυνατό μήνυμα για όσους πίστεψαν σε αυτή την οργάνωση και πήραν λάθος δρόμο. Χρειάζεται όμως και η παιδεία για να παραμείνει το μήνυμα αυτό ισχυρό», υπογράμμισε ο κ. Φύσσας.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το