Κόσμος

Παναγία των Παρισίων: Ψάχνουν όλοι το μπαμπά με το κορίτσι που έπαιζαν λίγο πριν την καταστροφή

Μία φωτογραφία που τραβήχτηκε περίπου μισή ώρα πριν ξεσπάσει η πυρκαγιά στην Παναγία των Παρισίων είναι όπως φαίνεται και η τελευταία πριν την καταστροφή και για τους νομοθέτες του… διαδικτύου κρίθηκε πως έχει ιστορική σημασία. Μάλιστα απεικονίζει ένα μπαμπά με το παιδάκι του σε μία ανέμελη στιγμή και μέχρι και το BBC μπήκε στην κούρσα της αναζήτησης του μπαμπά με το κοριτσάκι

Όλα ξεκίνησαν από την ανάρτηση της 23χρονης τουρίστριας Μπρουκ Γουίνδσορ που από την πρώτη στιγμή χαρακτηρίστηκε «ιστορική». Τα υπόλοιπα έγιναν… μόνα τους. Πάνω από 100.000 άτομα έχουν κάνει share τη φωτογραφία ενώ έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 194.000 like.

https://twitter.com/brookeawindsor/status/1117940714715930624

«Twitter βοήθησέ τον να τη βρει»
«Έβγαλα αυτή τη φωτογραφία την ώρα που φεύγαμε από την Παναγία των Παρισίων, περίπου μια ώρα πριν πιάσει φωτιά. Ήμουν έτοιμη να πάω στο μπαμπά να ρωτήσω εάν ήθελε την φωτογραφία. Τώρα εύχομαι να το είχα κάνει. Twitter, αν έχεις μαγικές ικανότητες, σε παρακαλώ βοήθησέ τον να τη βρει» γράφει η Brooke Windsor.
H φήμη της απογειώθηκε όταν ασχολήθηκε μαζί της και το BBC όπου ίδια μιλάει για τους εικονιζόμενους. Αναρωτιέται μάλιστα εάν πρόκειται για μπαμπά και κόρη και τονίζει πως ένιωσε μεγάλη ενέργεια από την ανέμελη στιγμή τους και για αυτό και την κλείδωσε για πάντα στην φωτογραφική της μηχανή.

Όταν ακούστηκαν οι σειρήνες
«Αν ήμουν εγώ, θα ήθελα να έχω αυτή την ανάμνηση. Ελπίζω να αισθάνονται το ίδιο και αυτοί όταν δουν την φωτογραφία και αποκαλύψουν την ταυτότητα τους», είπε η Μπρουκ Γουίνδσορ και αναφέρθηκε και στις πρώτες ώρες της συμφοράς: «Μετά από λίγη ώρα ακούστηκαν σειρήνες και είδαμε καπνούς. Παρακολουθούσαμε σοκαρισμένοι και συντετριμμένοι με όλο το υπόλοιπο Παρίσι», δήλωσε η Μπρουκ Γουίνδσορ και κλείνοντας είπε πως εύχονταν να μην ήταν εκεί αλλά ούτε και να είχε συμβεί όλη αυτή η καταστροφή.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το