Ελλάδα

ΠΑΜΕ Μαγνησίας: Να παρθεί πίσω η εκ περιτροπής εργασία στη Χαλυβουργία

xalivourgeia

Κάλεσμα σε όλα τα σωματεία της Μαγνησίας να στηρίξουν τον αγώνα των χαλυβουργών απευθύνει το ΠΑΜΕ Μαγνησίας τονίζοντας σε ανακοίνωσή τους την ανάγκη οργάνωσης της εργατικής τάξης.
Η ανακοίνωση του ΠΑΜΕ Μαγνησίας:

“Η Γραμματεία Μαγνησίας του ΠΑΜΕ εκφράζει για άλλη μια φορά τη στήριξή της στο δίκαιο αγώνα των εργαζομένων στη Χαλυβουργία του Μάνεση και χαιρετίζει τη συνέχιση των κινητοποιήσεών τους με στάσεις εργασίας την Τετάρτη και την Πέμπτη μετά τις πετυχημένες στάσεις εργασίας της προηγούμενης εβδομάδας.

Από την πρώτη στιγμή το ΠΑΜΕ και τα ταξικά σωματεία που συσπειρώνονται σε αυτό είμαστε δίπλα στο πλευρό των εργαζομένων στη Χαλυβουργία. Η αλληλεγγύη μεταξύ της εργατική τάξης και των λαϊκών στρωμάτων είναι σημαντικό όπλο ώστε οι αγώνες μας να έχουν νικηφόρα αποτελέσματα. Καλούμε όλα τα σωματεία της περιοχής και όλους τους μαζικούς φορείς να εκφράσουν έμπρακτα τη στήριξή τους στον αγώνα των χαλυβουργών, με τις στάσεις εργασίας σήμερα και με όποιον τρόπο επιλέξουν να κλιμακώσουν το επόμενο διάστημα.

Το επόμενο διάστημα τα αντιλαϊκά μέτρα που στηρίζει και θα υλοποιήσει η νέα κυβέρνηση απαιτούν να γίνουν πιο γρήγορα βήματα στην οργάνωση της εργατικής τάξης στα σωματεία, στην ανάπτυξη καλά οργανωμένων και μαζικών αγώνων, στην ενίσχυση της ταξικής αλληλεγγύης, στο δυνάμωμα της συμμαχίας εργαζομένων, αυτοαπασχολούμενων, φτωχών αγροτών”.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το