Τοπικά

ΠΑΜΕ για Παπαδημόπουλο: Απεργοσπάστες εμφανίζονται ως αγωνιστές

“Η σαπίλα του εργοδοτικού συνδικαλισμού χρειάζεται ξερίζωμα” απαντά στο προεδρείο του Εργατικού Κέντρου Βόλου το ΠΑΜΕ Μαγνησίας μετά τη σημερινή ανακοίνωση του ΕΚΒ , στην οποία έκανε λόγο για «απεργιακή τουφεκιά» και «συμμετοχικό στραπάτσο» του ΠΑΜΕ.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΠΑΜΕ:

“Όταν οι απεργοσπάστες εμφανίζονται ως …αγωνιστές, όταν υπάρχουν «εκπρόσωποι των εργαζομένων» που αυτοσυγχαίρονται που σαμποτάρισαν την πανελλαδική απεργία της 24 Σεπτέμβρη στο Βόλο και μάλιστα έχουν την ξεδιαντροπιά να κατηγορούν το ΠΑΜΕ για τα «χαμηλά ποσοστά», τότε ο κάθε εργαζόμενος μπορεί να καταλάβει ότι η σαπίλα του εργοδοτικού και κυβερνητικού συνδικαλισμού δεν παίρνει καμία γιατρειά, χρειάζεται ξερίζωμα. Ας σκεφτεί κάθε τίμιος συνδικαλιστής: Σε ποιον δίνει εξετάσεις το προεδρείο του Εργατικού Κέντρου Βόλου, όταν διαφημίζει πως «κατόρθωσε» την ημέρα που όλη η Ελλάδα απεργούσε και ήταν στο δρόμο, να στείλει τους εργαζόμενους της Μαγνησίας για δουλειά;
Γυρίστε τους την πλάτη. Όλοι στην απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ, την Τετάρτη 2 Οκτώβρη, στις 10:30 στην Πλατεία Πανεπιστημίου”.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το