Παραπολιτικά

“Πακέτο” στις φωτό, “πακέτο” και στον εισαγγελέα

Πριν περίπου δύο εβδομάδες έφτασαν στα δημοσιογραφικά γραφεία από τον Δήμο Βόλου κάποιες φωτογραφίες με τον Μπέο και τον Καντόλα, δηλαδή δύο άσχετους με τη λειτουργία του Δήμου, να ποζάρουν μπροστά σε μια μισογκρεμισμένη κατοικία στην οποία υπήρχαν υλικά αμιάντου. Το κείμενο που συνόδευε τις φωτό μιλούσε για ένα ακόμη «φαραωνικό» έργο της Δημοτικής Αρχής!
Λίγες ημέρες αργότερα βγήκε στη «Διαύγεια» η απόφαση της απευθείας ανάθεσης του έργου. Δηλαδή πρώτα γκρεμίσανε και μετά αναθέσανε το γκρέμισμα. Συνηθισμένα πράγματα… Χθες σύσσωμη σχεδόν η αντιπολίτευση στέλνει «πακέτο» τους υπεύθυνους στη δικαιοσύνη.
Με σοβαρές καταγγελίες, που ξεκινούν από το γεγονός ότι ο ανάδοχος, που είναι κουνιάδος της αντιδημάρχου Καθαριότητας Βιολέτας Καντόλα, δεν είχε άδεια για κατεδάφιση κτίσματος με υλικά αμιάντου και ότι κανένα μέτρο προστασίας δεν λήφθηκε για το γκρέμισμα του σπιτιού, μέχρι και ερωτήματα για το πώς έγινε η μεταφορά και πού έγινε η απόρριψη των υλικών.
Τι ζούμε κάθε μέρα σε αυτή την πόλη…
Στο μεταξύ παράνομη βγήκε η απόφαση για το χριστουγεννιάτικο χωριό, αλλά, όπως και άλλες χρονιές, οι υπεύθυνοι τη γράφουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το