Τοπικά

Παίζουν ποδόσφαιρο στο Βελεστίνο και κάνουν περιπάτους στο στάδιο…

Δεκάδες περιπατητές και παιδιά που παίζουν ποδόσφαιρο, συγκεντρώνονται στο χώρο του δημοτικού σταδίου Βελεστίνου και ο δήμαρχος Δ. Νασίκας κάνει έκκληση να σταματήσει αυτή η αδιανόητη κατάσταση. Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του, «ως Δήμαρχος, μετά τις σημερινές απαράδεκτες εικόνες που παρατηρήθηκαν στο Δημοτικό Στάδιο του Βελεστίνου, απευθύνω έκκληση προς τους συνδημότες μου, ώστε να σταματήσει ο συνωστισμός που συμβαίνει καθημερινά, ιδιαίτερα κατά τις απογευματινές ώρες.
Μετά από καταγγελίες συνδημοτών μας, έγιναν έλεγχοι τρεις φορές κατά τους οποίους διαπιστώθηκε ομαδικό παιχνίδι ανηλίκων και εφήβων και η συνύπαρξη δεκάδων περιπατητών ταυτόχρονα. Σήμερα πραγματοποιήθηκαν μόνο συστάσεις, ενώ σε περίπτωση μη συμμόρφωσης θα προβούμε στη λήψη αυστηρότερων μέτρων.
Σας καλώ όλους να αλλάξουμε αυτήν την εικόνα επιδεικνύοντας ατομική και κοινωνική ευθύνη ώστε να διασφαλίσουμε τη Δημόσια Υγεία. Επιμένουμε στην καλή συνεργασία Δήμου – Πολιτών και τονίζουμε με έμφαση ότι αυτό που ζητείται είναι η προσαρμογή στις συνθήκες των ημερών και η τήρηση των μέτρων».

(Φωτό αρχείου)

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το