Αθλητισμός

Παίκτες-προπονητές Νίκης: Να μην παίζουν με την υγεία μας

Την έκπληξη των ποδοσφαιριστών και των μελών του τεχνικού τιμ της Νίκης Βόλου, προκάλεσε η κοινή ανακοίνωση του ΠΣΑΠ και του ΠΕΠΠ που έκανε λόγο για επίσπευση της έναρξης του πρωταθλήματος, σε ημερομηνία προγενέστερη από την 28η Μαρτίου που αποφάσισαν οι ομάδες της Φούτμπολ Λιγκ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση που υπογράφουν οι ποδοσφαιριστές και το προπονητικό τιμ της ΠΑΕ Νίκη Βόλου:
“Με έκπληξη διαβάσαμε στα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης κοινή ανακοίνωση ΠΣΑΠ – ΠΕΠΠ για τον χρόνο προετοιμασίας μας και την ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματός μας.
Μετά από αγωνιστική απραξία ενός χρόνου και αποχή τριών μηνών από ομαδικές προπονήσεις (μόλις χθες, Τετάρτη, μπήκαμε στο γήπεδο σαν ομάδα) θεωρούμε ότι έξι εβδομάδες προπονήσεων είναι το ελάχιστο κατάλληλο χρονικό διάστημα προετοιμασίας για την αγωνιστική δράση. Θέλουμε η επιστροφή μας να γίνει με ασφάλεια, να αγωνιζόμαστε σε ένα υγιές αθλητικό περιβάλλον και δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να παίζει με την υγεία μας.
Σαν επαγγελματίες προπονητές και ποδοσφαιριστές, δεν θα δεχτούμε να υποθηκευτεί το μέλλον μας για οποιοδήποτε σκοπό, πόσο μάλλον όταν δεν μας συμβουλεύτηκαν ποτέ.
Το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ Νίκη Βόλου”

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το