Αθλητισμός

Παιχνίδια με φαβορί απόψε στο Τσάμπιονς Λιγκ

Πλάνα χωρίς τον Νεϊμάρ καλείται να καταστρώσει ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο εν όψει του αγώνα κόντρα στην Μπαρτσελόνα απόψε (22.00) για τη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.
Ο Βραζιλιάνος επιθετικός που είναι εκτός τον τελευταίο μήνα λόγω του τραυματισμού που έχει υποστεί στους προσαγωγούς του, είχε στόχο να προλάβει τον σημερινό αγώνα κόντρα στην πρώην του ομάδα, αλλά η Παρί Σεν Ζερμέν έχει αποφασίσει να πάει συντηρητικά με την περίπτωσή του.

Για αυτόν τον λόγο, παρά το γεγονός ότι συμμετέχει σε μέρος των προπονήσεων των πρωταθλητών Γαλλίας, δεν πρόκειται να δώσει το «παρών» στη δεύτερη αναμέτρηση, ειδικά από τη στιγμή που οι Παριζιάνοι έχουν το πάνω χέρι, με τη νίκη 4-1 στην Ισπανία

Στην Μπαρτσελόνα ο Ζεράρ Πικέ αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού από το 3-0 επί της Σεβίλλης στον ημιτελικό του Κόπα Ντελ Ρέι και δεν έχει καθοριστεί ακόμα το χρονικό διάστημα της απουσίας του. Ο έμπειρος στόπερ των Καταλανών, που οδήγησε την αναμέτρηση στην παράταση κάνοντας το 2-0 στις καθυστερήσεις, έβγαλε εντέλει όλο το ματς, ωστόσο τη δεδομένη χρονική στιγμή έχει τεθεί εκτός μάχης για ακαθόριστο χρονικό διάστημα ελέω προβλήματος στο δεξί γόνατο.
Ο 34χρονος αμυντικός επέστρεψε μόλις πρόσφατα από τρίμηνη απουσία λόγω τραυματισμού στο ίδιο γόνατο, ωστόσο για την ώρα οι «μπλαουγκράνα» δεν έχουν ξεκαθαρίσει αν πρόκειται για τον ίδιο τραυματισμό.

Επίσης απόψε (22.00) στην «Puskas Arena» της Βουδαπέστης, όπου διεξήχθη και η πρώτη αναμέτρηση, θα πραγματοποιηθεί η ρεβάνς μεταξύ Λίβερπουλ και Λειψίας.

Η αγγλική ομάδα έχει το προβάδισμα μετά το υπέρ της 2-0 στον πρώτο αγώνα, αλλά η τραγική εικόνα που παρουσιάζει στην Πρέμιερ Λιγκ μόνο σίγουρη δεν καθιστά την πρόκρισή της. Το γεγονός αυτό παραδέχθηκε και ο Γιούργκεν Κλοπ τονίζοντας: «Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να αρχίσουμε να παίρνουμε νίκες, αυτό θα μας βοηθούσε. Πιστέψτε με, αυτά τα παιδιά το θέλουν πολύ, αλλά αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι που να λειτουργεί και υπάρχουν αιτίες».

Από την άλλη πλευρά ο ποδοσφαιριστής της Λειψίας, Ανχελίνιο, ξεκαθάρισε πως οι Γερμανοί θα τα δώσουν όλα για την ανατροπή και την πρόκριση στην επόμενη φάση, τονίζοντας πως η πίεση και το άγχος βρίσκεται στην πλευρά της Λίβερπουλ.

«Δεν κέρδισαν το Τσάμπιονς Λιγκ και το πρωτάθλημα χωρίς λόγο. Όμως δεν μπορείς να είσαι τέλειος συνέχεια. Ο Φαν Ντάικ ήταν πολύ σημαντικός για την άμυνά τους. Κάθε ομάδα έχει τα σκαμπανεβάσματά της. Μπορούν να κερδίσουν τον οποιονδήποτε όταν βρίσκονται σε καλή ημέρα, για αυτό πρέπει να είμαστε προσεκτικοί», ανέφερε αρχικά ο 24χρονος αριστερός μπακ, συμπληρώνοντας:
«Κάναμε δύο λάθη και μια ομάδα όπως η Λίβερπουλ με την ποιότητα που έχει μας τιμώρησε. Είμαστε όμως θετικοί γιατί παίξαμε καλά και με ένταση. Μένουν ακόμα 90 λεπτά, και πιστεύω πως η πίεση είναι στην πλευρά της Λίβερπουλ. Είμαστε ακόμα ζωντανή στο κόλπο της πρόκρισης».

Share
Ετικέτες: Τσάμιονς Λιγκ

Πρόσφατα άρθρα

Εγκαύματα σε ποσοστό 60% φέρει η 2χρονη – Από στατικό ηλεκτρισμό η ανάφλεξη

Σοβαρά εγκαύματα σε ποσοστό 60% υπέστη το 2χρονο κοριτσάκι από τη Θεσσαλονίκη αφού τα ρούχα…

28 Μαΐου 2024

Ρόδος: Συνελήφθη 64χρονος για ασελγείς πράξεις σε 37χρονη και 13χρονη

Ένας 64χρονος Σουηδός συνελήφθη στη Ρόδο και κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας. Για τι κατηγορείται…

28 Μαΐου 2024

Τελειώνει ο χρόνος για τις αιτήσεις συμμετοχής στις θερινές κατασκηνώσεις του ΕΦΚΑ

Την Κυριακή 30 Μαΐου 2024 λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στη θερινή κατασκηνωτική περίοδο 2024, τόσο…

28 Μαΐου 2024

Τελικός Conference League: Τι δεν μπορούν να έχουν μαζί τους οι φίλαθλοι – Λίστα

Η ΕΠΟ γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της τα αντικείμενα που απαγορεύονται να μεταφέρουν όσοι μεταβούν στην…

28 Μαΐου 2024

Κασσελάκης: Θα δώσω το πόθεν έσχες πριν τις ευρωεκλογές – Ο Τσίπρας δεν θα διεκδικήσει το τιμόνι της Αριστεράς

Πριν τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου θα δώσει στη δημοσιότητα το πόθεν έσχες του ο…

28 Μαΐου 2024

Συνεργασία GROUPER-JOIST: Νέοι Ορίζοντες στον Τομέα της Εκπαίδευσης και της Ψυχαγωγίας

Ο μεγαλύτερος Όμιλος Ψυχαγωγίας GROUPER Entertainment και το Πάρκο Καινοτομίας JOIST, ανακοινώνουν με υπερηφάνεια την…

28 Μαΐου 2024