Πολιτισμός

«Παιχνίδια διατροφής» από την ομάδα «Καρυδότσουφλο»

Η παράσταση «Παιχνίδια διατροφής» παρουσιάζεται από την καλλιτεχνική ομάδα «Καρυδότσουφλο» στο Ergon Showground, στον Πολυχώρο Τσαλαπάτα, στις 4, 5 και 6 Νοεμβρίου, στις 9.00 και τις 11.00, σε οργανωμένες παραστάσεις για σχολεία με είσοδο 4 ευρώ. Στο τέλος της παράστασης κάθε παιδί-θεατής θα παίρνει δωρεάν ένα υγιεινό σνακ.
Τρεις έφηβοι βρίσκονται εγκλωβισμένοι μέσα σε ένα βιντεοπαιχνίδι. Για να τερματίσουν καλούνται να αντιμετωπίσουν τους χαρακτήρες του παιχνιδιού, να λύσουν γρίφους και να τα καταφέρουν σε δοκιμασίες. Ποια είναι η σωστή ενέργεια για το σώμα και από πού προέρχεται; Θα καταφέρουν να επιστρέψουν στο σαλόνι του σπιτιού τους;
Μια θεατρική παράσταση για παιδιά και εφήβους για την εξάρτηση από τα βιντεοπαιχνίδια και τη σχέση της με τη σωστή διατροφή.
Συντελεστές: Σενάριο-στίχοι: Αγγελική Φωστίνη, επιστημονική έρευνα: Άρτεμις Στεργίου, σκηνοθεσία: Μιχάλης Μαραγκός, μουσική-στίχοι: Χρίστος Σερενές, χορογραφίες: Μάριος Μακρόπουλος, video creation: Κωνσταντίνα Αδάμη, video editing: Παναγιώτης Ευαγγελόπουλος, Θάνος Χριστόπουλος, σκηνογραφία-κοστούμια: Φωστίνη Αγγελική, Στέλιος Ευαγγελόπουλος, φωτισμοί: Νίκος Μαραγκός, σχέδιο αφίσας: Δημήτρης Μπαρμπαγιάννης, σχεδιασμός αφίσας: Φωκάς Πάτρας, αποκλειστικός χορηγός: ELBISCO.

Ηλικίες: 8 έως 14 ετών. Διάρκεια: 75’.
Παίζουν με σειρά εμφάνισης: Κώστας-Νάγκερ: Γιώργος Γκολφινόπουλος, Στέλιος-Νέιφ: Στέλιος Ευαγγελόπουλος, Μάριος-Νόσιον: Αντρέας Γιαννακούλας, Game Master: Αγγελική Φωστίνη, Αγγέλα-Νεζάρ, Μαχήτρια του Νερού: Κατερίνα Τσεβά.
Τηλέφωνο κρατήσεων 6943167200.
Η καλλιτεχνική ομάδα «Καρυδότσουφλο» ανέβασε το έργο «Είναι στο χέρι σου», μια συμβολική ιστορία για τον σχολικό εκφοβισμό, τον Ιανουάριο του 2015. Μετά ταξίδεψε στο Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου και Παντομίμας Κιλκίς όπου αποσπά τις καλύτερες κριτικές από τη διεθνή επιτροπή του Φεστιβάλ, ενώ τον Νοέμβριο του 2015 ξεκινάει η συνεργασία με την Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία ανεβάζοντας τις παραστάσεις «Το βατραχάκι που πήδησε στο βάλτο» και «Το παραμύθι της Ανάσας» της πνευμονολόγου Δήμητρας Μπουσίου, που αφορούν στις εξαρτήσεις από το κάπνισμα και τις ουσίες.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το