Ελλάδα

Παγώνη για Πολάκη: Οφείλει στους ασθενείς του να εμβολιαστεί

Nα εμβολιαστεί κάλεσε τον Παύλο Πολάκη η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη.
Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν έχει εμβολιαστεί ακόμα κατά του κορονοϊού αλλά και ότι δεν έχει νόημα αυτή τη στιγμή.

«Νομίζω πως και ο Παύλος ο Πολάκης πρέπει να πάει να εμβολιαστεί, γιατί όπως είπε, οι κόρες του έχουν εμβολιαστεί» ανέφερε η Ματίνα Παγώνη, μιλώντας στο Mega.
«Εγώ αυτό είδα που το επεσήμανε, εκτός αν κάνω λάθος. Μου έκανε εντύπωση αυτό που είπε. Και αυτό σημαίνει ότι δεν μπορεί από την οικογένειά του να πήγαν να εμβολιαστούν και ο ίδιος να αντιδρά έτσι που είναι και γιατρός», προσέθεσε η κ. Παγώνη λέγοντας ότι οφείλει, απέναντι στους ασθενείς του να εμβολιαστεί.

«Θα πρέπει λοιπόν, να πάει άμεσα να εμβολιασθεί. Είναι πολύ σημαντικό να το κάνει. Δεν είναι σωστός, ως γιατρός μιλάω, δεν με ενδιαφέρει ως πολιτικός, και οφείλει απέναντι στους ασθενείς του να πάει να εμβολιασθεί και να σταματήσει η συζήτηση εδώ, όπως έκανε και ο πρώην υπουργός, ο κ. Ξανθός που πήγε μεταξύ των πρώτων και έδωσε και το παράδειγμα. Αυτό οφείλει να το κάνει επειδή ήταν αναπληρωτής υπουργός Υγείας».

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το