Ελλάδα

Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων: Το εμπνευσμένο βίντεο της Finos Film για τους τετράποδους φίλους μας

Την Παγκόσμια ημέρα των ζώων τιμά η Finos Film με ένα απολαυστικό βιντεάκι αφιερωμένο στους τετράποδους φίλους μας, αλλά και στις αγαπημένες μας ελληνικές ταινίες.
«Σήμερα γιορτάζει κάθε λογής ζωάκι και εμείς ξετρυπώσαμε λίγες, αλλά απολαυστικές στιγμές που κατέγραψε ο φακός της Φίνος Φιλμ μαζί τους. Χρόνια τους πολλά!» αναφέρει η ανάρτηση της Finos Film.

«Η Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων γιορτάζεται σε όλο τον κόσμο κάθε χρόνο στις 4 Οκτωβρίου, τονίζοντας την ανάγκη ευαισθητοποίησης και ανάληψης δράσεων για την προστασία των δικαιωμάτων τους. Ο άνθρωπος οφείλει να σέβεται τη ζωή κάθε ζώου και να παλεύει για αυτή και όχι να την απειλεί, να την εκμεταλλεύεται, να την εξοντώνει, αλλά να την προστατεύει από κάθε κακομεταχείριση ή απάνθρωπη συμπεριφορά.

Βλέπουμε σκηνές από τις ταινίες «Οι Κληρονόμοι», «Το Κλωτσοσκούφι», «Μανταλένα», «Το Παρελθόν μιας Γυναίκας», «Αστέρω», «Το Ξύλο Βγήκε από τον Παράδεισο», «Οι Παράνομοι», «Ο Μικές Παντρεύεται», «Δεσποινίς Διευθυντής», «Η Φωνή της Καρδιάς», «Η Λίζα και η Άλλη», «Διακοπές στο Βιετνάμ», «Χαρούμενο Ξεκίνημα», «Η Αλίκη Δικτάτωρ», «Ο Θησαυρός του Μακαρίτη» και «Ένας Ξένοιαστος Παλαβιάρης».

Το απολαυστικό βίντεο

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το