Πολιτισμός

Παγκόσμια Ημέρα της Ποίησης στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας 

Το Εργαστήριο Λόγου και Πολιτισμού του Παιδαγωγικού Τμήματος Προσχολικής Εκπαίδευσης (Π.Τ.Π.Ε.) του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας έχει μακρά παράδοση στην οργάνωση δράσεων για την Ημέρα Ποίησης.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση «φέτος, παρά τις ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες και τους περιορισμούς που βιώνουμε, αποφασίσαμε να τιμήσουμε την ποίηση έστω και διαδικτυακά.
Μέλη Δ.Ε.Π., στελέχη της διοίκησης, διδάσκοντες και διδάσκουσες, εργαζόμενοι/ες από τη Σχολή Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας διαβάζουν στίχους σε μια προσπάθεια συνομιλίας με την ποίηση.

Η δράση περιλαμβάνει μια σειρά από βίντεο που θα προβάλλονται στον λογαριασμό youtube του ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ (https://www.youtube.com/channel/UCJfAKSq5_XUA0X28jCkDnlA στο playlist Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης (21 Μαρτίου 2021),
https://www.youtube.com/playlist?list=PLKmPBquhdKNqgXfadAldi3tIrDIIwA4cd.
Υπεύθυνες για τη δράση είναι :Τασούλα Τσιλιμένη, καθηγήτρια, πρόεδρος του Π.Τ.Π.Ε. και δ/ντρια του Εργαστηρίου Λόγου και Πολιτισμού, Ευγενία Σηφάκη, επίκουρη καθηγήτρια Π.Τ.Π.Ε. και συνεργάτης του Εργαστηρίου Ελένη Κονταξή, μέλος Ε.ΔΙ.Π. του Π.Τ.Π.Ε. και μέλος του Εργαστηρίου.
Την τεχνική υποστήριξη έχει ο Γιάννης Κυριαζής».

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το