Αθλητισμός

ΠΑΕ Νίκη: Στηρίζουμε την απόφαση της Λίγκας για αναβολή του πρωταθλήματος της Φούτμπολ Λιγκ

Τη στήριξή της στην απόφαση της διοργανώτριας αρχής για αναβολή του πρωταθλήματος της Φούτμπολ Λιγκ χαιρετίζει η ΠΑΕ Νίκη. «Η υγεία των φίλων, των συνεργατών, του προσωπικού και των αθλητών της ομάδας είναι πάντα η πρώτη μας προτεραιότητα» επισημαίνουν μεταξύ άλλων οι «κυανόλευκοι».
Η Ένωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β’ Εθνικής Κατηγορίας αποφάσισε να αναστείλει τόσο τη Σούπερ Λιγκ 2, όσο και τη Φούτμπολ Λιγκ. Αιτία ασφαλώς ήταν η έξαρση του κορωνοϊού σε όλη την Ευρώπη, με την Ελλάδα να μην αποτελεί εξαίρεση.
Μπορεί αυτή η νέα μορφή ιού να μην έχει κάνει ακόμη «θραύση» στην Ελλάδα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να ληφθούν μέτρα για να προλάβουμε το κακό. Στο πλαίσιο αυτό η διοργανώτρια αρχή πήρε αυτή τη σκληρή, αλλά σωστή απόφαση, καθώς πρέπει να γίνει το παν, προκειμένου να μην επιτρέψουμε στον κορωνοϊό να εξαπλωθεί.
Με τη συγκεκριμένη άποψη συμφωνεί απόλυτα και η ΠΑΕ Νίκη. Το Διοικητικό Συμβούλιο της βολιώτικης εταιρείας βάζει πάνω απ’ όλα την υγεία των ανθρώπων και γι’ αυτόν τον λόγο χαιρετίζει την απόφαση της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β’ Εθνικής κατηγορίας.

Επίσης οι «κυανόλευκοι» επισημαίνουν ότι όποιες αποφάσεις θα πάρουν θα έχουν να κάνουν με βάση τις οδηγίες των υπεύθυνων φορέων. Τέλος, εκφράζει την αισιοδοξία ότι αν είμαστε σοβαροί και υπεύθυνοι, σύντομα θα επιστρέψουμε στην κανονική μας ζωή, όπως και πριν.
Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης που εξέδωσε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Νίκη αναφέρει τα παρακάτω:
«Για την ΠΑΕ Νίκη Βόλου 1924 η υγεία των φίλων, των συνεργατών, του προσωπικού και των αθλητών της ομάδας μας είναι πάντα η πρώτη μας προτεραιότητα.
Συνεπώς, υποστηρίζουμε πλήρως την απόφαση της Λιγκας να αναστείλει την αγωνιστική δράση του πρωταθλήματος της Football League μέχρι νεωτέρας.
Παραμένουμε σε συνεχή επαφή με τους υπεύθυνους φορείς και θα συνεχίσουμε να λαμβάνουμε τεκμηριωμένες αποφάσεις με βάση τις οδηγίες και τις συστάσεις τους.
Ευχαριστούμε όλη την οικογένεια της Νίκης για την υποστήριξη, την υπομονή και την κατανόησή σας αυτές τις δύσκολες στιγμές. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι με ψυχραιμία, σοβαρότητα και υπευθυνότητα, σύντομα η ζωή όλων μας θα επιστρέψει στους κανονικούς της ρυθμούς».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το