Τοπικά

Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Μαγνησίας: Μέχρι 20 Ιουλίου οι αιτήσεις για αποσπάσεις εκπαιδευτικών

Όπως ανακοινώθηκε για τις αποσπάσεις εκπαιδευτικών εντός του Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Μαγνησίας για το διδακτικό έτος 2017-18 θα γίνονται δεκτές αιτήσεις μέχρι και 20 Ιουλίου.
Οι εκπαιδευτικοί του Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Μαγνησίας που επιθυμούν να αποσπασθούν κατά το επόμενο διδακτικό έτος 2017-2018 σε άλλο σχολείο της περιοχής που ανήκουν ή άλλης περιοχής του ΠΥΣΔΕ Μαγνησίας, θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση απευθείας προς τη Γραμματεία του Π.Υ.Σ.Δ.Ε. (κτίριο Μουρτζούκου Χείρωνος και Επτά Πλατανίων Βόλος, 6ος όροφος) ή ηλεκτρονικά στη διεύθυνση pysde@dide.mag.sch.gr ή με faxστο 24210-47389. Στην περίπτωση όμως ηλεκτρονικής υποβολής ή υποβολής με fax οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να καλούν στο πρωτόκολλο του ΠΥΣΔΕ (τηλ. 24210-44420, 47386, 47387) για να επιβεβαιώσουν τη λήψη και να πάρουν τον αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησής τους.

Οι αιτήσεις θα πρέπει να συνοδεύονται από τα απαραίτητα αποδεικτικά στοιχεία των κριτηρίων (πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης – εντοπιότητας – βεβαίωση σπουδών τέκνων – βεβαίωση συνυπηρέτησης) ή των λόγων απόσπασης τους οποίους επικαλούνται (λόγοι υγείας – μεταπτυχιακές σπουδές κ.λπ.). Αν τα δικαιολογητικά αυτά έχουν υποβληθεί ήδη στις αιτήσεις μετάθεσης – βελτίωσης – οριστικής τοποθέτησης δεν απαιτείται η υποβολή τους.

Σε περίπτωση που κάποια δικαιολογητικά δεν μπορούν να υποβληθούν εμπρόθεσμα για λόγους που αφορούν στην αρμόδια για την έκδοσή τους διοικητική αρχή, αρκεί η εμπρόθεσμη υποβολή της σχετικής αίτησης στην οποία θα γίνεται μνεία του λόγου της μη συνυποβολής των δημοσίων εγγράφων, τα οποία πάντως ο αιτών οφείλει να προσκομίσει, όταν εκλείψει η αιτία που κατέστησε αδύνατη τη συνυποβολή τους και οπωσδήποτε πριν από την έναρξη της διαδικασίας διενέργειας των αποσπάσεων από το συμβούλιο.

Επισημαίνουμε ότι εκπαιδευτικοί που δεν καλύπτουν εξ ολοκλήρου ή δεν συμπληρώνουν ωράριο σε σχολείο της περιοχής μετάθεσής τους, θα διατεθούν σε σχολείο άλλης περιοχής μετάθεσης για τις ανάγκες της υπηρεσίας. Σε περίπτωση που υπάρξει κενό κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς σε σχολείο της περιοχής στην οποία ανήκουν οργανικά, θα επιστρέψουν για να το καλύψουν.

 

Share

Πρόσφατα άρθρα

Μετωπική για τοξικά απόβλητα στην Τανάγρα: Σε θέση μάχης 4 δήμοι για να μην φτιαχτεί ΧΥΤΒΕΑ

Η ώρα της μετωπικής σύγκρουσης για την κατασκευή του ΧΥΤΒΕΑ στη θέση «Κεραμιδέζα» του Δήμου…

17 Μαρτίου 2024

Καθαρά Δευτέρα: Έφτιαξαν λαγάνα με τα ονόματα Μητσοτάκη-Κασσελάκη-Ανδρουλάκη

Μια ιδιαίτερη... πολιτικού χρώματος λαγάνα ετοίμασε φούρνος στου Ρέντη ενόψει της Καθαράς Δευτέρας. Όπως φαίνεται…

17 Μαρτίου 2024

Φιλοδοξίες

Παρότι η ψήφος στις ευρωεκλογές θεωρείται χαλαρή, ο Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται να έχει επενδύσει πολλά,…

17 Μαρτίου 2024

Πέθανε ο τραγουδιστής των Cockney Rebel, Στιβ Χάρλεϊ – Είχε τραγουδήσει το Here Comes The Sun

Τον θάνατο του τραγουδιστή του ροκ συγκροτήματος Cockney Rebel, Στιβ Χάρλεϊ, σε ηλικία 73 ετών…

17 Μαρτίου 2024

Εγκαίνια

  Με κάθε επισημότητα τελέστηκαν τα εγκαίνια του ιερού ναού Αγίας Παρασκευής Δράκειας, από τον…

17 Μαρτίου 2024

Καρναβαλιστής ντύθηκε Ηλίας Βρεττός και κρεμόταν από ντισκόμπαλα σε γερανό – Δείτε βίντεο

Οι Απόκριες γίνονται αφορμή για αρκετό κόσμο να απογειώσει την φανταστία του και να επιστρατεύσει…

17 Μαρτίου 2024