Τοπικά

Π.Μαρκάκης: Η «Ελληνική Λύση» δεν παρασύρεται στην προεκλογική μεθοδολογία

Η «Ελληνική Λύση» δεν παρασύρεται στην προεκλογική μεθοδολογία και στον προπαγανδιστικό μηχανικό του Μαξίμου, αναφέρει σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο υπεύθυνος στη Μαγνησία της “Ελληνικής Λύσης” και πρώην βουλευτή Παύλος Μαρκάκης.
Η ανακοίνωση του κ. Μαρκάκη:
«Σε μια επίδειξη ακραίου παλαιοκομματισμού ο κ. Τσίπρας προχώρησε σε μια παροχολογία προεκλογική, μοιράζοντας μερικά κουρέλια από την χαμένη αξιοπρέπεια των συνταξιούχων.
Παράλληλα θέλει να πουλήσει μια δήθεν αριστερή αντιστασιακή διάθεση στην τρόικα – που την έκανε κουαρτέτο – και να δρομολογήσει μια ρητορική που θα τον οδηγήσει σε εκλογική διαδικασία, αρνούμενος τελικά να υπογράψει αυτά που έχει ήδη συμφωνήσει.
Για μας είναι αρκετά προβλέψιμος και παίζει το ίδιο πολιτικό παιχνίδι σαν αυτό με το οποίο παρέσυρε το υπόλοιπο πολιτικό σύστημα σε λανθασμένες επιλογές, τόσο στο ανούσιο δημοψήφισμα, όσο και στην τραγική τους επιλογή να ψηφίσουν μαζί του το τρίτο επώδυνο και αχρείαστο αριστερό μνημόνιο.
Η ‘’Ελληνική Λύση’’ δεν θα μπει στο ‘’τρυπάκι’’ του ανέξοδου ανταγωνισμού, αντιπαράθεσης και ψευτοδιλημμάτων με τα υπόλοιπα κόμματα που ευθύνονται και οδήγησαν την πατρίδα μας στα σημερινά αδιέξοδα. Αυτά είναι σίγουρο ότι θα παρασυρθούν πάλι από την προπαγάνδα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και θα οδηγηθούν σε γκάφες προσπαθώντας για δικό τους όφελος να συμπαρασύρουν και τους Έλληνες ψηφοφόρους για ακόμη μια φορά σε λανθασμένες επιλογές.
Η ‘’ Ελληνική λύση’’ θα επιμείνει και θα διακριθεί επιμένοντας στο δικό της ρεαλιστικό και άμεσα εφαρμόσιμο πρόγραμμά της που θα οδηγήσει σε σύντομο χρονικό διάστημα την Πατρίδα μας και του Έλληνες σε αξιοπρεπές επίπεδο διαβίωσης.»

Share

Πρόσφατα άρθρα

ΜΜΝΗΜΟΣΥΝΟΓΙΑΝΝΟΥΛΑΣ ΡΟΠΠΑ

Με τη συμπλήρωση ενός έτους από τον θάνατο της πολυαγαπημένης μας μητέρας, γιαγιάς, προγιαγιάς, αδελφής…

14 Μαρτίου 2024

Βόλος:«Μπούκαρε» στο σπίτι της συντρόφου του και την απείλησε

Σε επτά μήνες φυλακή χωρίς αναστολή αλλά με την έφεση να διατηρεί το ανασταλτικό της…

14 Μαρτίου 2024

Βόλος:«Βαριά καμπάνα» σε μεθυσμένο οδηγό

  Ποινή φυλάκισης 12 μηνών με αναστολή, επέβαλε χθες το Πλημμελειοδικείο Βόλου σε 40χρονο οδηγό,…

14 Μαρτίου 2024

Ποινή φυλάκισης για «σερί» κλοπών από καταστήματα του Βόλου

  Ποινή φυλάκισης 12 μηνών χωρίς αναστολή, αλλά με την έφεση να διατηρεί το ανασταλτικό…

14 Μαρτίου 2024

Βόλος:«Πλήρωσε ακριβά» για τις απειλές στη νύφη του

  Ποινή φυλάκισης 10 μηνών με αναστολή με όρο να διατηρεί ανά πάσα στιγμή απόσταση…

14 Μαρτίου 2024

Δεύτερο «κατηγορώ» κατά της Κομισιόν – Ευρωβουλευτές την κατηγορούν ότι «χρηματοδοτεί δικτάτορες»

Για «χρηματοδότηση δικτατόρων» κατηγορούν την Κομισιόν ευρωβουλευτές, οι οποίοι υποστηρίζουν πως τα 150 εκατομμύρια ευρώ…

13 Μαρτίου 2024