Τοπικά

Π. Μαρκάκης: Αποχωρεί από την “κούρσα” των εκλογών με αιχμές

Μαρκάκης

Δεν θα συμμετάσχει στην εκλογική αναμέτρηση της 25ης Ιανουαρίου 2015 ο πρώην βουλευτής Μαγνησίας Παύλος Μαρκάκης. Εκτιμά ότι υπάρχουν δείγματα απαξίωσης και υποβάθμισης της κοινοβουλευτικής πορείας και τονίζει ότι δεν συμμετείχε ποτέ στην πολιτική σαν “επαγγελματίας” αλλά από ενδιαφέρον στα προβλήματα της περιοχής. Εύχεται τέλος “το εκλογικό αποτέλεσμα να μην προκαλέσει οδυνηρή οπισθοδρόμηση  στη  χώρα μας, μιας και μερικοί προτίμησαν να την οδηγήσουν σε πρόωρη εκλογική αναμέτρηση”

Η δήλωση Μαρκάκη

Με τη δρομολόγηση των Εθνικών εκλογών, θεωρώ υποχρέωσή μου, εγκαίρως να αποσαφηνίσω τη στάση μου, μετά και την πρόταση της ΝΟΔΕ για συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας για το Νομό Μαγνησίας.

Μετά από έντονο προβληματισμό και εκτιμώντας την περιρρέουσα πολιτική ατμόσφαιρα, η οποία παρουσιάσει δείγματα απαξίωσης και υποβάθμισης της κοινοβουλευτικής πορείας, αποφάσισα να μη συμμετάσχω στην εκλογική αναμέτρηση της 25ης Ιανουαρίου.

Εξ άλλου είναι γνωστό ότι δε συμμετείχα ποτέ μέχρι σήμερα στην πολιτική σαν «επαγγελματίας» αλλά από ενδιαφέρον για τα προβλήματα της περιοχής μας.

Θέλω να ευχαριστήσω τους δεκάδες φίλους μου, αλλά και πολλούς ανώνυμους που με προέτρεπαν στη συνέχιση της ενασχόλησής μου με τα κοινά και για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου.

Είμαι σίγουρος ότι μέσα από τις λίστες των υποψηφίων θα βρουν πρόσωπα που θα δοκιμάσουν να καλύψουν το πολιτικό κενό που υπάρχει σήμερα στην περιοχή μας.

Στους ελάχιστους που στηρίζουν την πολιτική τους παρουσία στη συκοφάντηση των  αντιπάλων, θα είναι μια ευκαιρία να δείξουν ότι έχουν και άλλα προσόντα για να δικαιολογούν την παρουσία τους.

Εύχομαι το εκλογικό αποτέλεσμα να μην προκαλέσει οδυνηρή οπισθοδρόμηση  στη  χώρα μας, μιας και μερικοί προτίμησαν να την οδηγήσουν σε πρόωρη εκλογική αναμέτρηση. Και οι ψηφοφόροι να επιδείξουμε την ψυχραιμία ώστε να επιλέξουμε τους λιγότερο επιζήμιους.

Καλή χρονιά !

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το