Ελλάδα

Π. Κουκουλόπουλος: «Υπάρχουν φωτογραφίες από την “πριβέ” συνάντηση Τσίπρα στο Κολωνάκι»

koykoylopoylos

Απρόσμενη εξέλιξη έλαβε το απόγευμα της Κυριακής η συζήτηση για τον προϋπολογισμό στη Βουλή, όταν ανέβηκε στο βήμα ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Πάρις Κουκουλόπουλος.

Ο κ. Κουκουλόπουλος απευθύνθηκε στην πτέρυγα του ΣΥΡΙΖΑ για να απαντήσει στον γραμματέα τής ΚΟ Νίκο Βούτση, ο οποίος είχε προηγηθεί στο βήμα. Αναφέρθηκε στα περί «πριβέ» συνάντησης στο Κολωνάκι του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλ. Τσίπρα με τις κυρίες Μαριάνα Λάτση και Γιάννα Αγγελοπούλου, κάτι που η Κουμουνδούρου έχει διαψεύσει κάνοντας λόγο για «προβοκατόρικη» ανάρτηση σε συγκεκριμένη ιστοσελίδα.

Το στέλεχος του ΠαΣοΚ υποστήριξε ότι υπάρχουν φωτογραφίες από την εν λόγω συνάντηση καλώντας τον κ. Τσίπρα να τις διαψεύσει το βράδυ «και μετά θα τις δείξουμε».

Στη συνέχεια ο υπουργός, ζήτησε «καθαρή εκλογή» Προέδρου Δημοκρατίας «το ταχύτερο δυνατόν» τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι χρειάζεται «καθαρή εκλογή ΠτΔ το ταχύτερο δυνατό χωρίς συμφωνίες και συναλλαγές με μικρή παράταση του προγράμματος για ένα μήνα ώστε να είναι η χώρα ασφαλής».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στις εκλογές και είπε ότι «δεν τις θέλουμε αλλά και δεν τις φοβόμαστε» και σημείωσε ότι «δεν χρειάζονται εκλογές για τον λόγο ότι δεν υπάρχει εναλλακτική πρόταση και στρατηγική». «Η εναλλακτική είναι μια, αυτή που διαμόρφωσε το ΠαΣοΚ μέσα στην κρίση με τους ευρωπαίους εταίρους», πρόσθεσε, τονίζοντας ότι ως ΠαΣοΚ «δεν θα δεχθούμε παιχνίδια εις βάρος των πολιτών».

πηγή www.tanea.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το