Αθλητισμός

Ούτε κρύο, ούτε ζέστη… Στη Νίκη δεν ασχολήθηκαν με την κλήρωση της Γ’ Εθνικής

Πραγματοποιήθηκε χθες η κλήρωση της Γ’ Εθνικής και στην πρεμιέρα η Νίκη θα υποδεχθεί τον νεοφώτιστο Θησέα. Πάντως οι «κυανόλευκοι» δεν ασχολήθηκαν ιδιαίτερα με την σειρά των αγώνων, αφού αργά ή γρήγορα θα παίξουν με όλες τις ομάδες. Αυτή τη στιγμή προετοιμάζονται για το ματς Κυπέλλου με τη Δόξα, που όπως έγινε γνωστό θα είναι τηλεοπτικό.
Εκείνο που ήθελαν να μάθουν όλοι στη Νίκη, όσον αφορά τη χθεσινή κλήρωση της Γ’ Εθνικής ήταν το πότε θα γίνει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αφού κατά γενική ομολογία οι δύο μεγάλες ομάδες του Βόλου θα είναι αυτές που θα διεκδικήσουν τον τίτλο και την άνοδο.
Οι «κυανόλευκοι» θα υποδεχθούν ως γηπεδούχοι στο Πανθεσσαλικό τους «ερυθρόλευκους» την 6η αγωνιστική. Ο στόχος τους μέχρι τότε είναι να έχουν κάνει το «πέντε στα πέντε» αν και στο διάστημα αυτό θα δώσουν και δύο ματς «παγίδες» στις έδρες του Α.Ο. Σελλάνων (3η αγωνιστική) και του Αστέρα Ιτέας (5η αγωνιστική). Όπως γράψαμε πιο πάνω, στην πρεμιέρα θα υποδεχθούν τον νεοφώτιστο Θησέα, τη 2η αγωνιστική θα πάνε στη Στυλίδα, ενώ την 4η ημέρα θα φιλοξενήσουν τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου.
Πάντως, στη Νίκη πιστεύουν ότι η σειρά των αγώνων δεν έχει μεγάλη σημασία, αφού όλοι θα παίξουν με όλους. Για την ώρα προετοιμάζονται για τον αγώνα Κυπέλλου της Κυριακής με τη Δόξα Δράμας, που όπως έγινε γνωστό θα καλυφθεί τηλεοπτικά από τα κανάλια της Cosmote.
Οι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν χθες υπό τις οδηγίες του Φάντζιο Μπούις και των συνεργατών του. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Τσεμπερίδης, που το πιο πιθανό είναι να μην αγωνιστεί στο ματς της Κυριακής. Φυσικά εκτός θα είναι ο Τζιώρας, όπως και ο Ντινιωτάκης. Ο τελευταίος είναι τιμωρημένος λόγω της αποβολής του στο παιχνίδι με τον Μακεδονικό Φούφα.
Στον αντίποδα, ελπίδες να συμπεριληφθεί στην αποστολή έχει ο νεοαποκτηθείς Βασίλης Ρόβας. Ο έμπειρος μέσος δεν είναι 100%, αλλά δεν αποκλείεται να μπορεί να παίξει για ορισμένο χρονικό διάστημα.

Ανακοίνωση του Blue Club
Το Blue Club-Θύρα 3 «Π. Ντοκούζης» εξέδωσε ανακοίνωση για τα παιχνίδια που δίνουν την Κυριακή οι ομάδες ποδοσφαίρου και μπάσκετ της Νίκης: «Μετά από την πρόκριση που πέτυχε η ομάδα μας επί του Μακεδονικού Φούφα, η τύχη μας χαμογέλασε (κάτι που σπάνια γίνεται) και περάσαμε στην επόμενη φάση, όπου θα αντιμετωπίσουμε τη Δόξα Δράμας. Πολλά έχουν ειπωθεί αυτές τις μέρες για το συγκεκριμένο παιχνίδι κυρίως από τους οπαδούς της Δράμας. Εμείς δε θα απαντήσουμε ούτε μέσω της ανακοίνωσης μας ούτε σε σχόλια στο διαδίκτυο αλλά με το βροντερό «παρών» στο γήπεδο.
Καλούμαστε όλοι την Κυριακή στις 18.00 στην ανατολική κερκίδα του Πανθεσσαλικού. Επίσης όποιος θέλει να βοηθήσει την ομάδα με τη φωνή του να έρθει μαζί μας στο βόρειο κομμάτι της ανατολικής κερκίδας. Το παιχνίδι θα είναι δύσκολο, γι’ αυτό θέλουμε ο κόσμος να δείξει υπομονή και να τραγουδάει 90 λεπτά.
Τέλος την Κυριακή στις 15.00 στο κλειστό γυμναστήριο η ομάδα μπάσκετ δίνει το πρώτο επίσημο παιχνίδι με το Αγρίνιο για τον θεσμό του Κυπέλλου και πρέπει να είμαστε εκεί.
Υ.Γ. Παρακαλούμε την διοίκηση του Ερασιτέχνη, όπως και τους ανθρώπους που υπηρέτησαν το πόλο, να σεβαστούν το όνομα του συλλόγου και να σταματήσουν τα ξεκατινιάσματα. Τους προτείνουμε να κλειστούμε σε μια αίθουσα και αν δε βρεθεί λύση να μη βγούμε από εκεί». .

Αναβολή της συνάντησης για το πόλο
Η συνάντηση που επρόκειτο να γίνει χθες το βράδυ ανάμεσα στην διοίκηση του ΓΣΒ «Η Νίκη», το νέο προπονητή της ομάδας πόλο Νίκο Κωνσταντέλια και τους γονείς των αθλητών, αναβλήθηκε για την ερχόμενη Δευτέρα. Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε η Νίκη:
«Αναβάλλεται η προγραμματισμένη για σήμερα (σ.σ. χθες) Τετάρτη, συνάντηση του Δ.Σ. του συλλόγου με τους γονείς του τμήματος υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου, καθώς και η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου που είχε προγραμματιστεί.
Το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου, θα συνεδριάσει με διευρυμένη σύνθεση, τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου και ώρα 20.00 στα γραφεία του συλλόγου στο Πανθεσσαλικό στάδιο, όπου θα προσκληθούν όλα τα εμπλεκόμενα άτομα που αφορούν το τμήμα υδατοσφαίρισης, καθώς κι εκπρόσωποι του Blue Heart Fm και οργανωμένων φιλάθλων».

Share

Πρόσφατα άρθρα

Νεκροί σε τροχαίο μια 18χρονη κι ένας 17χρονος

Με αίμα βάφτηκε η άσφαλτος ανήμερα των Χριστουγέννων καθώς δύο νεκροί και δύο τραυματίες είναι…

25 Δεκεμβρίου 2023

Βασίλης Καρράς: Η ανάρτηση της κόρης του, λίγο μετά τον θάνατό του

Χωρίς λόγια, αλλά με μόνο μια φωτογραφία η κόρη του Βασίλη Καρρά, Ειρήνη, «τσάκισε κόκαλα»…

25 Δεκεμβρίου 2023

“Κλείδωσαν” οι νέες τιμές των διοδίων

"Κλείδωσαν"  οι τιμές των διοδίων στο 7,63%. Πιο «τσουχτερό» γίνεται από την 1η Ιανουαρίου το…

25 Δεκεμβρίου 2023

56χρονος μαχαίρωσε τον αδελφό του στην κεντρική πλατεία

Μάρτυρες μιας αιματηρής συμπλοκής έγιναν όσοι βρίσκονταν το βράδυ της Κυριακής στην κεντρική πλατεία Φιλιατρών…

25 Δεκεμβρίου 2023

Χριστουγεννιάτικες Ευχές Σεβ.Δημητριάδος κ.Ιγνατίου 2023

  Δείτε εδώ ή ενσωματώστε: <iframe width="640" height="480" src=https://www.youtube.com/embed/-vJnMaebjI4 title="" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media;…

25 Δεκεμβρίου 2023

52χρονος έφυγε από ψυχιατρείο στο Βόλο και… εντοπίστηκε στα Τρίκαλα

Κινητοποίηση της αστυνομίας το απόγευμα της παραμονής των Χριστουγέννων σε Βόλο και Τρίκαλα. Σύμφωνα με…

25 Δεκεμβρίου 2023