Τοπικά

Ουρές από αυτοκίνητα στην Αργαλαστή – Ταλαιπωρία για τους οδηγούς το μπάνιο στη θάλασσα

Αρκετή υπομονή έπρεπε να διαθέτουν σήμερα το πρωί οι οδηγοί αυτοκινήτων που κινούνταν με κατεύθυνση από Βόλο προς Αργαλαστή καθώς σχηματίστηκε ουρά πολλών μέτρων με οχήματα που δεν μπορούσαν να κινηθούν. Το μποτιλιάρισμα και η καθυστέρηση ταλαιπώρησαν από το πρωί τους κατοίκους και τους εκδρομείς,που θέλησαν να βγουν από την πόλη και να απολαύσουν λίγη δροσιά στη θάλασσα.


Τα οχήματα έμειναν ακινητοποιημένα για περισσότερο από μισή ώρα και με τους οδηγούς να εκνευρίζονται λόγω  της μεγάλης καθυστέρησης ενώ αρκετοί ήταν και αυτοί που προσπαθούσαν με τη χρήση της κόρνας να διορθώσουν το πρόβλημα.  Η ουρά των αυτοκινήτων σχηματίστηκε εξαιτίας της λαϊκής αγοράς που υπήρχε στην Αργαλαστή αλλά εντάθηκε καθώς αυτοκίνητα είχαν σταθμεύσει δεξιά και αριστερά στον δρόμο από Μηλίνα προς Αργαλαστή αλλά και στον δρόμο από Βόλο προς Αργαλαστή.
Επίσης μεγάλα αλλά και μικρότερα φορτηγά σταματούσαν παραπλεύρως του δρόμου για την τροφοδοσία των τοπικών καταστημάτων.

Σημειώνεται ότι η ουρά των αυτοκινήτων που κινούνταν από Βόλο προς Αργαλαστή έφτανε μέχρι το Κέντρο Υγείας.  Καταστηματάρχης της περιοχής ανέφερε ότι η ίδια κατάσταση επικρατεί σχεδόν κάθε Σάββατο με αποτέλεσμα τόσο οι επαγγελματίες, όσο και οι οδηγοί να καλούν την Αστυνομία, αλλά  ανέφερε ότι αστυνομικοί φτάνουν στο σημείο μετά τις 2 το μεσημέρι.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το