Κόσμος

Ουκρανία: 14χρονος μαχαίρωσε 27 φορές τον φίλο του επειδή έχασε σε video game

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 15χρονος μαθητής από την Ουκρανία, ο οποίος κατακρεουργήθηκε με 27 μαχαιριές από τον 14χρονο κολλητό του φίλο, επειδή τον κέρδιζε συνέχεια σε video game που έπαιζαν μαζί.

Σύμφωνα με την dailymail ο Βάσια Τούρντα που διαμένει στο χωριό Νιζνιγιάγια είχε προσκαλέσει στο σπίτι του τον συμμαθητή του ώστε να παίξουν μαζί ηλεκτρονικά, όμως οι συνεχείς ήττες οδήγησαν τον 14χρονο «οικοδεσπότη» στο αποτρόπαιο έγκλημα.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς που εξέτασαν τη σκηνή του εγκλήματος, το θύμα είχε δεχθεί μία μαχαιριά στον λαιμό, ενώ προσπαθώντας να διαφύγει από τον δεύτερο όροφο του σπιτιού του δράστη, ο τελευταίος τον κυνήγησε, καταφέρνοντας ακόμα δεκάδες μαχαιριές σε ολόκληρο το σώμα του θύματος.

Ο τραγικός πατέρας του 15χρονου μαθητή περιέγραψε τον δράστη ως «ψυχικά άρρωστο και μανιακό με τα όπλα», καθώς σε αρκετές περιπτώσεις εμφανίστηκε να ποζάρει με αυτόματα όπλα και μαχαίρια.
Ο 14χρονος δράστης έχει τεθεί σε περιορισμό από τις αρχές της περιοχής, ενώ κι οι γονείς του αναμένεται να αντιμετωπίσουν κατηγορίες για παραμέληση ανηλίκου.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το