Κόσμος

Ούτε δολάριο δεν θα πάρει η χήρα του Χιου Χέφνερ – Ποιοι θα μοιραστούν την περιουσία του

Άφραγκη θα μείνει η τελευταία σύζυγος του εκατομμυριούχου ιδρυτή του Playboy, Χιου Χέφνερ, καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα, δεν θα κληρονομήσει τίποτα μετά το θάνατό του. Ποιοι όμως κληρονομούν την περιουσία του;

Ο ιδρυτής του Playboy πέθανε σήμερα σε ηλικία 91 ετών, αφήνοντας χήρα την 30χρονη Κρίσταλ Χάρις.

Οι δυο τους είχαν υπογράψει ένα προγαμιαίο συμβόλαιο προτού παντρευτούν, με αποτέλεσμα το πρώην μοντέλο να μην κληρονομήσει τίποτα από την περιουσία του. Ωστόσο, παρά το γεγονός πως η Κρίσταλ δεν περιλαμβάνεται καν στη διαθήκη του Χεφνερ, φαίνεται πως δε θα μείνει στο δρόμο.

Όπως είχε γράψει το US Weekly το 2013, η περιουσία ύψους 43 εκατομμυρίων δολαρίων του Χιού Χέφνερ θα μοιραστεί ανάμεσα στα τέσσερα παιδιά του, το Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνιας, καθώς και μια λίστα φιλανθρωπικών οργανώσεων που στήριζε ο ιδρυτής του Playboy.

Η Κρίσταλ και ο Χιου Χέφνερ επρόκειτο να παντρευτούν το 2011, αλλά η ίδια ακύρωσε το γάμο. Πάνω από 300 επισκέπτες, τότε, ειδοποιήθηκαν να μην παραστούν στην τελετή, μόλις πέντε ημέρες πριν τον προγραμματισμένο γάμο.

Μετά το χωρισμό τους και την ακύρωση του γάμου τους, το ζευγάρι τα ξαναβρήκε το 2012 και ο Χέφνερ είχε δηλώσει πως θέλει να περάσει το υπόλοιπο της ζωής του με την Κρίσταλ. Και επέμεινε πως η τεράστια διαφορά ηλικίας δεν είχε σημασία.

Όπως είχε γράψει στο twitter: «Η δραματική διαφορά ηλικίας μεταξύ της Κρίσταλ κι εμένα πραγματικά δεν έχει σημασία. Όσο χρόνο μου έχει απομείνει, θέλω να τον περάσουμε μαζί».

Τελικά οι δύο τους παντρεύτηκαν με την Κρίσταλ να δηλώνει «ενθουσιασμένη και πολύ ευτυχισμένη».

Ο Χιου Χέφνερ με τη δεύτερη σύζυγό του Κίμπερλι Κόνραντ. Πηγή φωτό: AP

Να σημειωθεί πως η Κρίσταλ ήταν η τρίτη σύζυγος του Χιου Χέφνερ. Είχε παντρευτεί την Μίλντρεντ Κόνραντ το 1989 και χώρισαν μετά από 10 χρόνια και στη συνέχεια παντρεύτηκε την playmate Κίμπερλι Κόνραντ με την οποία επίσης χώρισε μετά από 10 χρόνια.

Πηγή: iefimerida

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το