Άρθρα

“Όταν μιλάμε για την πόλη, μιλάμε για τους ανθρώπους της και τις ανάγκες τους στην ζωή”

Του Βαγγέλη Σταθαράκου*

Οι δημότες του Βόλου, την Κυριακή 26 Μαΐου παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους. Επιλέγουν ποιος μπορεί να αναλάβει τις τύχες της πόλης, τα επόμενα χρόνια.

Καλώ τους πολίτες να κρίνουν και να αξιολογήσουν, να ψηφίσουν και να επιλέξουν τον πιο άξιο, τον πιο αξιόπιστο, τον πιο αποτελεσματικό.

Οι πολίτες μπορούν να επιλέξουν ποιος είναι αυθεντικός κι έχει τις προτάσεις που θα κάνουν την καθημερινότητά τους καλύτερη.

Μπορούμε να δημιουργήσουμε όλοι μας με την ψήφο μας, μια «Έξυπνη Πόλη» έναν «Έξυπνο Βόλο» κι ένα «αύριο» για την πόλη μας με διαφάνεια, αξιοκρατία, ανάπτυξη κι ενίσχυση των κοινωνικών υπηρεσιών.

Σε μια εποχή που ο τόπος μας έχει ανάγκη από λύσεις και προτάσεις, είμαστε εδώ με συγκεκριμένες προτάσεις, με «Έξυπνες» ιδέες. Έχουμε θέληση, γνώσεις και μεγάλη αγάπη για τον τόπο μας.

Την Κυριακή των εκλογών καλούμαστε να αποφασίσουμε αν θα δώσουμε στον τόπο μας το μέλλον που του αξίζει.

Να πούμε ΝΑΙ στην ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.

Η μάχη είναι δύσκολη.

Δώσαμε ένα τίμιο αγώνα. Ήρθαμε στις γειτονιές, μιλήσαμε με όλους και την επομένη των εκλογών, πρέπει να συμμετάσχουμε όλοι.

Μπήκαμε μπροστά στη μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών με ανθρώπους καταξιωμένους, με όρεξη για δουλειά και προσφορά στον τόπο μας.

Επιλέξαμε να μείνουμε προσηλωμένοι στο στόχο μας και να μεταφέρουμε το πρόγραμμα του συνδυασμού μας για την επόμενη μέρα, σε κάθε γωνιά του Δήμου μας.

Έχουμε δεσμευθεί να αλλάξουμε το Βόλο και να υπερασπιστούμε την κοινωνία.

Η πόλη διαθέτει δυναμική και συγκριτικά πλεονεκτήματα και έχει τις προδιαγραφές με παρεμβάσεις κι έργα να καταστεί μια πόλη λειτουργική, καθαρή και προσβάσιμη σε όλους.

Δεν καθόμαστε με σταυρωμένα χέρια και δεν είμαστε παρατηρητές.

Πορευόμαστε μαζί.

Όταν μιλάμε για την πόλη, μιλάμε για τους ανθρώπους της και τις ανάγκες τους στην ζωή.

Δεν ακολουθήσαμε το δρόμο της λάσπης και του ψέματος.

Συστρατευτήκαμε για να γίνει ο Βόλος μια πόλη ανοιχτή και δημοκρατική και καλούμε τους συμπολίτες μας να μας εμπιστευτούν και να μας δώσουν τη δύναμη να εργαστούμε για το κοινό καλό και την πρόοδο της πόλης μας.

*Ο Βαγγέλης Σταθαράκος είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού «Βόλος – Έξυπνη Πόλη» 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το