Αθλητισμός

Οριστική η αναβολή στη Volley League

Είναι οριστική η αναβολή των αγώνων της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Volley League «Πάμε Στοίχημα». Με ανακοίνωση της η ΕΣΑΠ επιβεβαίωσε την αναβολή των αγώνων της πρεμιέρας «λόγω της συνεχιζόμενης διαπραγμάτευσης με την ομοσπονδία διαιτητών».

Παράλληλα συγκλήθηκε και έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΣΑΠ για την προσεχή Δευτέρα προκειμένου να εκτιμηθεί η κατάσταση με τους διαιτητές οι οποίοι από την πλευρά τους αναφέρουν πως δεν υπεύθυνοι για την αναβολή. Το σίγουρο είναι πως ενημερώθηκαν οι ομάδες για την αναβολή, οι αποστολές ακυρώθηκαν και το πρωτάθλημα – εκτός νέου απροόπτου – θα ξεκινήσει στις 31 Οκτωβρίου με τους αγώνες της 2ης αγωνιστικής.

Η ανακοίνωση της ΕΣΑΠ αναφέρει:

«Λόγω της συνεχιζόμενης διαπραγμάτευσης μεταξύ της ΕΣΑΠ και της ΟΔΒΕ για τις αποζημιώσεις των διαιτητών στους αγώνες του πρωταθλήματος Volley League «Πάμε Στοίχημα» 2015-16 η Επιτροπή Πρωταθλήματος ανακοινώνει την αναβολή των αγώνων της 1ης αγωνιστικής.

Παραλληλα συγκλίθηκε έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου για την Δευτέρα 26 Οκτωβρίου στις 13.00 στα γραφεία της Ενωσης με θέμα συζήτησης το κεφάλαιο της διαιτησίας».

Πηγή www.sentragoal.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το