Αθλητισμός

Ορίστηκαν οι ώρες των αγώνων της Εθνικής ομάδας μπάσκετ στο Μουντιάλ

Όσα συμβαίνουν εντός συνόρων με το πρωτάθλημα της Α1 αφήνουν πικρή γεύση, αλλά το ελληνικό μπάσκετ έχει μπροστά του την τεράστια πρόκληση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Κίνας. Η «επίσημη αγαπημένη» όλων των Ελλήνων θα συμμετάσχει στο Μουντιάλ και η κληρωτίδα την έβγαλε αντιμέτωπη με τις Βραζιλία, Μαυροβούνιο και Νέα Ζηλανδία.

Σήμερα (23/5) ορίστηκαν οι ώρες διεξαγωγής των αναμετρήσεων. Όλα τα παιχνίδια της Εθνικής ομάδας ορίστηκαν να ξεκινήσουν στις 15.00 ώρα Ελλάδας. Η Κίνα είναι πέντε ώρες μπροστά από την Ελλάδα και το πρόγραμμα θα ξεκινάει κάθε μέρα στις 10.30 το πρωί (15.30 ώρα Κίνας) και τα τελευταία παιχνίδια θα ολοκληρώνονται περίπου στις 17.30 ώρα Ελλάδας (22.30 ώρα Κίνας).

Η Εθνική ομάδα ρίχνεται στη «μάχη» την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου με αντίπαλο το Μαυροβούνιο, ενώ δύο ημέρες αργότερα (3/9) θα συναντηθεί με τη Βραζιλία και στις 5/9 θα κοντραριστεί με τη Νέα Ζηλανδία. Οι τελικοί θα διεξαχθούν την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου. Ο μικρός τελικός θα ξεκινήσει στις 11.00 ώρα Ελλάδας και εκείνος που θα αναδείξει τον παγκόσμιο πρωταθλητή στις 15.00.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το