Πραγματοποιήθηκε χθες 19 Δεκεμβρίου η πρώτη διευρυμένη συνεδρίαση της ΔΕΕΠ Μαγνησίας υπό την νέα μορφή της, όπως αυτή προέκυψε από τις πρόσφατες εσωκομματικές εκλογές του κόμματος.
Παρόντες ήταν η υφυπουργός Παιδείας κ. Ζέττα Μακρή, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος κ. Χρήστος Μπουκώρος, ο βουλευτής κ. Κώστας Μαραβέγιας και εκπρόσωποι του υφυπουργού παρά τον πρωθυπουργό κ. Χρήστου Τριαντόπουλου και του βουλευτή κ. Αθανάσιου Λιούπη.
Ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Μαγνησίας Νίκος Αθανασάκης υποδέχθηκε τα νέα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας σε νομαρχιακό επίπεδο και αφού τους καλωσόρισε ευχήθηκε παράλληλα καλή επιτυχία στην καθεμιά και τον καθένα που κατέχουν πλέον θέσεις ευθύνης της Οργάνωσης ανά τομέα.
Ακολούθως και ξεκινώντας τη συνεδρίαση ο πρόεδρος Νίκος Αθανασάκης ενημέρωσε ανά τομέα τα πρόσωπα που έχουν ορισθεί και γνωστοποιήθηκαν οι αρμοδιότητες που συνοδεύουν την κάθε θέση της ΔΕΠΠ ΝΔ με μόνο στόχο την καλύτερη δυνατή εκπροσώπηση του κόμματος στον Νομό Μαγνησίας.
Στη συνέχεια, συζητήθηκε το πλαίσιο στο οποίο θα κινηθεί η ΔΕΕΠ ΝΔ με τη νέα μορφή της με σειρά εθελοντικών παρεμβάσεων σε διάφορους τομείς (περιβάλλον, καθαριότητα και ανακύκλωση, βοήθεια σε κοινωφελή Ιδρύματα, στήριξη εθελοντικών ομάδων που ασχολούνται με διάφορα θέματα όπως υγείας, φυσικών φαινόμενων, ρουχισμοί και ειδών διατροφής κ.ά.).
Στην συνεδρίαση παρόντες ήταν επίσης οι νεοεκλεγέντες πρόεδροι των ΔΗΜΤΟ του Νομού Ιωάννης Κατσίβελος, Δημήτρης Αναστασίου, Φιλίτσα Λαμπαδάρη και ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας Απόστολος Κουταρέλος.
Άξιο αναφοράς είναι ότι πριν την έναρξη της συνεδρίασης έγινε έλεγχος παραστατικών εμβολιασμού με την επίδειξη των σχετικών πιστοποιητικών και βεβαιώσεων όλων όσων συμμετείχαν στο πρώτο διευρυμένο συμβούλιο της ΔΕΕΠ ΝΔ Μαγνησίας με τη νέα του σύνθεση.
“Όλα αυτά δείχνουν στην πράξη ποια παράταξη έχει ως προτεραιότητα της την κοινωνική πολιτική και τον εθελοντισμό. Οφείλουμε να είμαστε δίπλα στους επιστημονικούς φορείς και στις παραγωγικές δυνάμεις του τόπου μας, να στηρίζουμε και να προάγουμε το έργο τους και την προσφορά τους στην κοινωνία. Διαχέοντας από την μια πλευρά το κυβερνητικό μας έργο και μεταφέροντας από την άλλη τον παλμό των πολιτών στην κυβέρνηση γιατί πρόοδος δεν είναι λόγια αλλά πράξεις και πάνω από όλα αποτέλεσμα” αναφέρθηκε μεταξύ άλλων.
Σημειώνεται επίσης ότι η νέα Νομαρχιακή Επιτροπή επιχειρεί ένα δυναμικό άνοιγμα στην τοπική κοινωνία ενεργοποιώντας πολίτες όλων των επαγγελματικών και κοινωνικών επιπέδων με την συμμετοχή τους στις δράσεις της Νέας Δημοκρατίας που προγραμματίζονται το επόμενο χρονικό διάστημα.
Συγκεκριμένα τις Γραμματείες στελεχώνουν :
ΥΓΕΙΑΣ ΥΠΘ. ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΝΙΚΟΣ
ΣΚΟΥΠΡΑ ΠΟΠΗ
ΚΑΙΔΗΣ ΚΩΝ.
ΤΣΑΡΝΑΣ ΚΩΝ.
ΠΟΥΛΤΣΙΔΗ ΛΙΛ.
ΣΑΛΤΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ
ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΥΠΘ. ΣΟΛΙΔΑΚΗΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ
ΓΟΥΣΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΕΘ. ΑΜΥΝΑΣ ΥΠΘ. ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ ΓΕΩΡΓ.
ΜΠΑΝΑΤΣΙΟΣ ΧΡ
ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΗΜ.
ΜΠΑΛΝΤΟΥΜΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΥΠΘ. ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑΣΟΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΠΕΠΗ
ΠΛΑΓΕΡΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
ΛΕΤΣΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΧΡΗΣΤΑΚΗ ΒΑΛΙΑ
ΜΩYΣΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΠΡΟΣΤ. ΠΟΛΙΤΗ ΥΠΘ. ΒΟΥΤΣΕΛΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
ΒΛΟΝΤΖΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΓΚΑΜΠΛΙΑ ΑΣΗΜΙΝΑ
ΚΕΛΑΙΔΟΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΤΣΕΛΙΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΥΠΘ. ΤΣΑΚΝΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΔΙΑΝΕΛΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
ΜΠΟΥΡΛΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΣ ΑΡΗΣ
ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ ΥΠΘ. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝ.
ΓΙΟΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΝΑΚΟΣ ΣΤΑΥΡΗΣ
ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΖΛΑΤΟΥΔΗΣ ΣΑΚΗΣ
ΠΑΤΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΖΑΦΕΙΡΟΥΛΑ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΥΠΘ. ΚΑΡΑΟΥΛΑΝΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΛΑΜΠΡΟΥ ΑΝΤΡΕΑΣ
ΡΟΙΛΟΥ ΜΑΧΗ
ΦΟΡ/ΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΚΕΧΑΓΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΜΕΓΚΡΕΜΗ ΜΑΓΔΑ
ΟΙΚΟΝ/ΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡ/ΤΑΣ ΜΠΙΣΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΣΙΟΥΡΑΣ ΧΑΡΗΣ
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΖΙΑΚΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΚΟΙΝ/ΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ e-efka ΜΠΑΣΔΑΝΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΓΑΡΟΥΦΑΛΙΑΣ ΚΩΝ.
ΧΥΤΗΡΗ ΜΑΡΙΑ
ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ SOCIAL MEDIΑ ΖΕΚΑΣ ΠΕΤΡΟΣ
ΕΡ/ΣΙΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΚΟΝΤΟΚΛΩΤΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ Κ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΠΑΤΣΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
ΠΛΑΤΑΝΙΑ- ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
ΣΙΟΥΤΗ ΑΓΟΡΙΤΣΑ
ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Κ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΑΛΠΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΦΟΥΝΤΟΥΛΗ ΕΙΡΗΝΗ
ΤΟΜ. ΤΥΠΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΕΚΑΤΟΥ ΤΟΥΛΑ
ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ ΧΡΥΣΑ
ΝΑΟΥΜ ΛΙΛΙΑΝ
ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ
OIK/MIKH ΓΚΟΥΝΤΑΡΑΣ ΒΑΙΟΣ
ΤΙΓΓΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΝΤΖΑΦΟΛΙΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΣΟΛΙΔΑΚΗΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΔΕΕΠ ΞΟΥΔΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ