Παραπολιτικά

Οργίστηκαν οι βουλευτές της ΝΔ γιατί κλήθηκαν να αναλάβουν πρωτοβουλίες

Οργισμένοι είναι οι βουλευτές της ΝΔ με τη Δωροθέα Κολυνδρίνη, γιατί τους ζήτησε να πάρουν θέση υπέρ ή κατά της καύσης σκουπιδιών στην πόλη και αναλόγως των απόψεών τους να αναλάβουν πρωτοβουλίες για σύγκληση της επιτροπής περιβάλλοντος της Βουλής, με ταυτόχρονη άσκηση πιέσεων στο υπουργείο Περιβάλλοντος για άρση της άδειας καύσης RDF από την ΑΓΕΤ. Ενοχλήθηκαν σφόδρα, που μπήκαν στο «κάδρο», ενώ το παζλ των απόψεών τους δεν είναι κοινό. Θα εκδώσουν ωστόσο κοινή απαντητική επιστολή στην αντιπεριφερειάρχη και θα είναι μια πρωτοτυπία για τα εσωκομματικά χρονικά της ΝΔ, η σύμπνοια που θα επιδείξουν…
Ο Χρήστος Μπουκώρος είναι υπέρ της ΑΓΕΤ και των επιλογών της και το έχει δηλώσει στο παρελθόν καθαρά με τη στάση του, η Ζέτα Μακρή δεν θέλει να πάρει θέση για το θέμα, γιατί δηλώνει ανενημέρωτη, ο Θανάσης Λιούπης θέλει να πάψει η καύση απορριμμάτων, ενώ και ο Κ. Μαραβέγιας με την ιδιότητα του γιατρού δεν μπορεί να πράξει διαφορετικά.
Το υπουργείο Περιβάλλοντος, του οποίου η πολιτική ηγεσία είναι υπέρ της καύσης, δεν είναι έτοιμο να δεχτεί κανέναν εκπρόσωπο από τη Μαγνησία, για να συζητήσει το θέμα. Η άρνηση συζήτησης βολεύει, αν μη τι άλλο, τους κυβερνητικούς βουλευτές του Νομού, οπότε η ζωή ανέμελη και ανέφελη μπορεί να συνεχίζεται.
ΚΑΤ. ΤΑΣ

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το