Αθλητισμός

Οργισμένη απάντηση του Ν. Ιμεράι στα όσα υποστήριξε σε συνέντευξή του ο Μ. Αποστολίδης

Στα λεγόμενα του Μάνου Αποστολίδη απάντησε ο Νίκος Ιμεράι. Ο πολύπειρος τερματοφύλακας παραχώρησε συνέντευξη στο magnesiasports.gr όπου ισχυρίστηκε ότι του οφείλονται τρεις μισθοί και ότι μεγαλύτερο βιοποριστικό πρόβλημα δεν αντιμετωπίζει τόσο ο ίδιος, όσο οι πιο νεαροί ποδοσφαιριστές που δεν έχουν τόσο υψηλές απολαβές. Επίσης υποστήριξε ότι δεν έγινε καλός χειρισμός στο θέμα της ανάδειξης των αρχηγών, αφού οι παίκτες που είχαν υπηρετήσει τη Νίκη και το 2014 θεώρησαν τον εαυτό τους αδικημένο.

Η αντίδραση του Νίκου Ιμεράι υπήρξε άμεση. Μέσω του Blue Heart FM απάντησε άμεσα στον 37χρονο τερματοφύλακα αμφισβητώντας τα όσα ανέφερε στη συνέντευξή του. Η απάντησή του ήταν οργισμένη χαρακτηρίζοντας τον Αποστολίδη «κωλοτούμπα» και «παλαίμαχο», ενώ τόνισε ότι κάποιοι του έταξαν θέση στην Ακαδημία του συλλόγου και γι’ αυτό βγήκε να πει αυτά που είπε.
«Θα ήθελα να πω «ευχαριστώ», στον Μάνο Αποστολίδη για τις δηλώσεις που έκανε. Δεν ήταν καθόλου τυχαία η στιγμή που έκανε αυτές τις δηλώσεις και ξεμπροστιάζει τους ανθρώπους που τον βάλανε σ’ αυτή τη διαδικασία. Εγώ τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή τον είχα σε εκτίμηση, παρόλο που πρόκειται για παλαίμαχο και βλέποντας την καριέρα του να φτάνει στο τέλος της, κάποιοι του τάξανε θέση στις ακαδημίες της Νίκης» είπε μεταξύ άλλων ο Νίκος Ιμεράι και συνέχισε:
«Καταρχάς τα όσα δήλωσε, δεν ισχύουν. Αναφέρθηκε σε βιοποριστικό πρόβλημα παικτών της ομάδας, τη στιγμή που είμαστε μία ομάδα που διαθέτει ακόμη και εστιατόριο στο οποίο σιτίζονται οι ποδοσφαιριστές.
Προκαλώ τον κ. Αποστολίδη να βγει δημόσια και να πει πόσα χρήματα πήρε από τη Νίκη. Ο παίκτης έχει πάρει, ακριβώς το 83% των χρημάτων και χωρίς να αφαιρέσω το πρόστιμο ενός μηνιάτικου για την ήττα από τον Ολυμπιακό Βόλου. Όπως το έχω ξαναπεί, οφείλω στους ποδοσφαιριστές έναν μήνα. Είχα πει στους παίκτες πως αν κατακτούσαν την άνοδο θα τους έδινα κι αυτόν τον μήνα. Από την άλλη, ο Αποστολίδης είναι παίκτης της ομάδας κι έκανε δηλώσεις χωρίς να πάρει άδεια από κανέναν».

Ερωτηθείς για τον λόγο που έκανε τον Αποστολίδη να προβεί σ’ αυτές τις δηλώσεις λίγο πριν τη Γενική Συνέλευση του συλλόγου ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής απάντησε:
«Είναι φανερό πως κάποιοι τον βάλανε να κάνει αυτές τις δηλώσεις. Κάποιοι που μόνο το καλό της ομάδας δεν θέλουν. Θυμίζοντας στον κ. Αποστολίδη κάποιες δηλώσεις που έκανε τα Χριστούγεννα, θα του πω πως είναι «κωλοτούμπας». Ο ίδιος είχε πει: Ειλικρινής. Άνθρωπος που παλεύει και αγαπά την ομάδα και προσπαθεί να μας το δείχνει. Αυθεντικός σε όσα λέει και εύχομαι να του δώσουμε τη χαρά της ανόδου, γιατί είναι σαν ένα μικρό παιδί, όταν η ομάδα πηγαίνει καλά το χαίρεται με την ψυχή του.
Αυτά τα δήλωσε ο κ. Αποστολίδης, τι άλλαξε τώρα; Θα γελάει όλη η Ελλάδα μαζί μας αν γίνει γνωστό πόσα χρήματα πήρε ο Αποστολίδης. Τα χρήματα που πήρε ο Αποστολίδης δεν τα έχουν πάρει παίκτες Β’ Εθνικής. Τον προκαλώ να βγει δημόσια και να πει πόσα χρήματα πήρε».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το