Τοπικά

Οργή από τον Ολυμπιακό για τη δημοτική αρχή του Βόλου- “Τελεία και παύλα” θα τους βάλουν οι φίλαθλοι στις εκλογές

Η άρνηση του Γιώργου Βλιώρα και του Δήμου Βόλου για την παραχώρηση του ΕΑΚ στον Ολυμπιακό αλλά και η εξύβριση της διοίκησης, βάζουν “τελεία και παύλα” σε οποιαδήποτε επαφή της ομάδας με τον Δήμο. Η διοίκηση μάλιστα θα καταφύγει στη δικαιοσύνη για τις ύβρεις ενώ αναφέρει πως η ιστορία έχει καταγράψει ποιος διέλυσε τον Ολυμπιακό:

Επειδή προκαλούμαστε συνεχώς από τη Δημοτική Αρχή και όποιον κρύβεται πίσω απ΄ αυτήν και ίσως εκληφθεί ως αδυναμία και τέλος-τελος ως αποδοχή των συνεχόμενων προκλήσεων , χαρακτηρισμών στα όρια των ύβρεων και ειρωνειών , θα θέλαμε να απαντήσουμε σε όλους αυτούς που δεν έχουν αντιληφθεί τη πραγματικότητα και την πόλη στην οποία ζουν , τα παρακάτω.
1. Ερωτηματικά προκαλούνται γιατί δεν ενημερώθηκαν οι χρήστες των αθλητικών εγκαταστάσεων , από τις υπηρεσίες της Δ/νσης Αθλητισμού είτε με mail είτε δια του Τύπου, για τη συγκεκριμένη προγραμματισμένη συντήρηση , όπως γίνεται σε όλες τις αντίστοιχες περιπτώσεις .Ζητήσαμε το γήπεδο όπως κάνουμε κάθε φορά και μη έχοντας εγκαίρως την απαραίτητη ενημέρωση, συνεργαζόμενοι με τις υπηρεσίες της Διεύθυνσης αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ και ανάλογη απάντηση πήραμε (mail στείλαμε mail λάβαμε).
2. Μετά την αρνητική απάντηση από τη Δ/νση Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ ουδεμία ανακοίνωση ως Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 βγάλαμε να κατηγορήσουμε κανέναν . Δικαιούμαστε λοιπόν, να βγάλουμε το συμπέρασμα, ότι η Δημοτική Αρχή και όποιος κρύβεται πίσω απ΄ αυτήν ,έψαχνε ακόμη μια ευκαιρία για να επιτεθεί στο Σύλλογο μας και προσωπικά στους διοικούντες του και να επιδείξει το μεγαλείο της αγάπης του για το Σύλλογο μας .
3. Θα θέλαμε να μας διευκρινίσει , η Δημοτική Αρχή και όποιος κρύβεται πίσω απ΄ αυτήν , με νεότερη ανακοίνωση της , η όπου αλλού αναγκαστούμε να καταφύγουμε για να προστατεύσουμε πρώτα το Σύλλογό μας και μετά τις προσωπικότητες μας , τι εννοούν ότι πίσω από τη δήθεν λατρεία και αφοσίωση στην ομάδα μας, υποκρύπτονται δόλιες σκοπιμότητες .
4. Το ποιός η ποιοί διέλυσαν την ομάδα μας , ήδη , η ιστορία έχει αρχίσει να το καταδεικνύει και οι χιλιάδες φίλαθλοί μας να το αντιλαμβάνονται . Δυστυχώς επί υπαρκτών στοιχείων, αλλοιώσεις δεν γίνονται, ούτε το άσπρο –μαύρο .
5. Στο μόνο που θα συμφωνήσουμε μαζί τους (Δημοτική Αρχή και όποιον κρύβεται πίσω απ΄ αυτήν) είναι στο «τελεία και παύλα» . Μόνο που αυτή θα τη βάλουν οι χιλιάδες φίλαθλοι του ιστορικού μας συλλόγου , όπως αυτοί ήταν που έβαλαν τη σφραγίδα τους και με τη ψήφο τους , τους ανέδειξαν να διοικήσουν την ιστορική μας πόλη .
6. Τα μέλη του Δ/κου Συμβούλιου έχουν εκλεγεί με νόμιμες διαδικασίες και δεν είναι ούτε μια χούφτα περιθωριακών τύπων , ούτε άνθρωποι περίεργοι που διοικούν, όπως ψευδολογώντας και λασπολογώντας αναφέρεται στην ανακοίνωση. Διοικούν το Σύλλογο με αξιοπρέπεια και γνώμονα μόνο το συμφέρον του .
7. Όσον αφορά τα λεγόμενα σε ραδιοφωνική εκπομπή , ότι οφείλουμε χρήματα από τις προπονήσεις της ποδοσφαιρικής ομάδας στο ΕΑΚ , τα παραστατικά πληρωμών είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερομένου. Η συγκεκριμένη αναφορά, μας θύμισε τα αναφερθέντα πριν τις γιορτές, ότι δόθηκαν χρήματα σε 2-3 ποδοσφαιριστές της ομάδας μας για να πάνε στα σπίτια τους και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας έδωσαν την κατάλληλη απάντηση .
Υ.Γ.: Μη μιλάτε συνεχώς για εντιμότητα και ειλικρίνεια , αφήστε να το κρίνουν άλλοι , γιατί στο τέλος «όποιος βλογάει τα γένια του, τρώει και τα πίτουρα..» .

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το