Τοπικά

Οργανώνουν πανθεσσαλικό συλλαλητήριο στον Βόλο ενάντια στις νατοϊκές βάσεις

Η Επιτροπή Ειρήνη Βόλου καλεί συνδικαλιστικές οργανώσεις και μαζικούς φορείς του Βόλου και της Μαγνησίας, σήμερα Δευτέρα 02 Δεκεμβρίου 2019, ώρα 7:00 το απόγευμα στην αίθουσα Εκδηλώσεων της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας Στερεάς Ελλάδας (Φιλελλήνων – Δημητριάδος) για να συζητήσουν και να οργανώσουν πανθεσσαλικό συλλαλητήριο ενάντια στην παρουσία των Αμερικανονατοϊκών δυνάμεων στο Στεφανοβίκειο, το Βόλο και τη Λάρισα, το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου, στις 11.00 το πρωί στο Δημαρχείο Βόλου. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση:

Σήμερα η κυβέρνηση και τα άλλα κόμματα αναγορεύουν τις ΗΠΑ σε παράγοντα ασφάλειας και σταθερότητας για τη χώρα, στηρίζουν την επαίσχυντη Συμφωνία Αμοιβαίας Αμυντικής Συνεργασίας και μετατρέπουν την περιοχή μας (Στεφανοβίκειο, λιμάνι Βόλου, στρατόπεδο Γεωργούλα, Λάρισα) όπως και την Ελλάδα σε μια απέραντη αμερικανική βάση.

Καλούμε λοιπόν τους φορείς του λαϊκού κινήματος της Μαγνησίας, εργατικά σωματεία, συλλόγους ΕΒΕ και αγροτικούς συλλόγους, μαθητικά και φοιτητικά συμβούλια, άλλους φορείς της περιοχής στη Συγκρότηση Επιτροπής Αγώνα Ενάντια στη Συμφωνία Αμοιβαίας Αμυντικής Συνεργασίας Ελλάδας – ΗΠΑ που μετατρέπει την περιοχή μας και όλη τη χώρα σε ένα απέραντο Αμερικανονατοικό στρατόπεδο.

Στα πλαίσια αυτά καλούμε τα Δ.Σ. των φορέων να πάρουν αποφάσεις συμμετοχής Πανθεσσαλικό Συλλαλητήριο και για το συντονισμό της δράσης μας να ορίσουν εκπρόσωπο τους στην Επιτροπή Αγώνα ώστε να δυναμώσουμε την πάλη μας απέναντι στις επικίνδυνες εξελίξεις για τη ζωή μας και τη ζωή των παιδιών μας.
Το επόμενο διάστημα θα προχωρήσουμε σε συναντήσεις με όλους τους φορείς ώστε να ανταλλάξουμε απόψεις πάνω στις εξελίξεις, με στόχο την πιο μαζική συμμετοχή στην πρωτοβουλία αυτή.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το