Αθλητισμός

Ορατός ο κίνδυνος του Πρωτοδικείου στον Ρήγα Φεραίο

Ο κίνδυνος του να πάει στο Πρωτοδικείο ο ιστορικός Ρήγας Φεραίος είναι πλέον ορατός. Το βράδυ της Τρίτης πραγματοποιήθηκε η επαναληπτική Γενική Συνέλευση των μελών του συλλόγου και για δεύτερη φορά δεν προέκυψαν υποψηφιότητες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Αρχικά διαπιστώθηκε η απαιτούμενη απαρτία από τον πρόεδρο της συνέλευσης Στέργιο Γκόμα και στη συνέχεια η Εφορευτική Επιτροπή περίμενε την κατάθεση των υποψηφιοτήτων. Θυμίζουμε ότι επιτροπή είναι τριμελής και έχει πρόεδρο τη δικηγόρο Κασσιανή Βαρδάλη (ορίστηκε από τον Δικηγορικό Σύλλογο Βόλου), ενώ μέλη της είναι οι Αθανάσιος Κουσκουρίδας και Αχιλλέας Μακρής (είχαν εκλεγεί από την πρώτη Γ.Σ.).

Δυστυχώς για έναν σύλλογο που οδεύει στα 100 χρόνια από την ίδρυσή του και που με τις επιτυχίες του έχει διαφημίσει με τον καλύτερο τρόπο το Βελεστίνο σε όλη την Ελλάδα, δεν υπήρξε κανένα ενδιαφέρον για εμπλοκή με τα διοικητικά του. Καμία υποψηφιότητα δεν κατατέθηκε και έτσι ορίστηκε τρίτη και τελευταία Γενική Συνέλευση για σήμερα Πέμπτη, στις 8.30 μ.μ., έμπροσθεν του ΚΑΠΗ Βελεστίνου. Αν και σε αυτή δεν κατατεθούν υποψηφιότητες, τότε ο Ρήγας Φεραίος θα οδηγηθεί στο Πρωτοδικείο με ό,τι και αν αυτό συνεπάγεται.

Ζητήσαμε την άποψη του απερχόμενου προέδρου Κώστα Γιάτσιου, που μας είπε τα εξής: «Όπως φαίνεται ο Ρήγας Φεραίος βαδίζει σε… αχαρτογράφητα νερά. Για δεύτερη φορά δεν υπήρξαν ενδιαφερόμενοι να μπουν στο νέο Δ.Σ. και πλέον θα περιμένουμε την τρίτη Γ.Σ. μήπως προκύψει κάτι. Θα είναι μία μαύρη σελίδα στην ένδοξη ιστορία του Ρήγα να καταλήξει στο Πρωτοδικείο και γι’ αυτό όλοι μας στο Βελεστίνο καλούμαστε να αναλάβουμε τις ευθύνες μας. Ας σταματήσει η κριτική στα καφενεία και όσοι θέλουν να βοηθήσουν στα θεσμικά όργανα του συλλόγου».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το