Αθλητισμός

Οπισθοχώρησαν στην 3η θέση οι Γυναίκες της Αργούς

Την ήττα με 3-1 σετ γνώρισε η Αργώ στην 20η αγωνιστική της Α2 βόλεϊ των γυναικών (β’ ζώνη) από τον Φοίνικα Αλεξανδρούπολης με συνέπεια να χάσει βαθμολογικό έδαφος, αφού έπεσε στην 3η θέση. Βέβαια, εξακολουθεί να βρίσκεται μέσα στον στόχο της που δεν είναι άλλος από τη συμμετοχή στο Φάιναλ 4.

Αξίζει εδώ να αναφέρουμε ότι λόγω προβλήματος στο γήπεδο της Αλεξανδρούπολης ο αγώνας διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο των Φερών. Μετά από ένα πολύωρο ταξίδι και με αρκετές απουσίες, όπως της λίμπερο Αθηνάς Τάσσου λόγω ασθένειας και των δύο παιδιών της, της ακραίας Μαρίας Κοτέογλου που αποτελεί πια παρελθόν για τον σύλλογο, αλλά και της Αγγελικής Σουντουλουμάκη που πάντα παίρνει ρόλο στο παιχνίδι, η Αργώ δεν κατάφερε να είναι ανταγωνιστική όσο θα ήθελαν οι άνθρωποί της.

Πάντως, το ξεκίνημα για την βολιώτικη ομάδα ήταν καλό μια και πήρε το πρώτο σετ με άνεση 16-25, αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, αφού έχασε και τα τρία επόμενα σετ με 25-22, 28-26 και 25-20 για να διαμορφωθεί το τελικό αποτέλεσμα 3-1 σετ.

Η έλλειψη βαθμών στο παιχνίδι αυτό, δημιουργεί ένα άγχος για την συνέχεια αλλά οι ιθύνοντες της Αργούς πιστεύουν ότι θα δώσει ένα επιπλέον κίνητρο για να παρουσιαστεί η ομάδα πιο δυνατή στα επόμενα παιχνίδια. Επίσης, ευχαριστούν τον χορηγό της ομάδας Dolphin of Skiathos, τους αδηγούς και το φούρνο «Χωριάτικο».

Τα σετ: 16-25, 25-22, 28-26, 25-20.

ΑΡΓΩ (Σταθόπουλος Βαγγέλης): Βενέτη, Αργυροπούλου, Κασιούρα Β., Κάστανου, Γερολυμάτου, Στύλα, Τζιοβάρα, Χουτζοπούλου, Ξάνθη, Μαστρογιάννη.

* Τα αποτελέσματα της 20ης αγωνιστικής ήταν: ΕΑΛ-Μακεδόνες 3-0, Αίας-ΣΠΑ Καρδίτσας 1-3, Φοίνικας Αλεξ.-Αργώ 3-1, ΠΑΣ Γιάννινα-Α.Σ. Γιάννενα 3-0, Μυγδονιακός-Νέα Γενεά 0-3, ΧΑΝΘ-Περσέας 0-3.

 

Η βαθμολογία

(20η αγωνιστική)

  1. Περσέας 52
  2. ΕΑΛ 46
  3. Αργώ 44
  4. Νέα Γενεά 44
  5. ΠΑΣ Γιάννινα 38
  6. ΧΑΝΘ 34
  7. Αίας 28
  8. Φοίνικας 24
  9. Μακεδόνες 20
  10. ΣΠΑ Καρδίτσας 20
  11. Μυγδονιακός 7
  12. Α.Σ. Γιάννενα 3

 

Αποκλείστηκαν οι Παίδες

Ολοκλήρωσε αυτό το Σαββατοκύριακο τις υποχρεώσεις της η παιδική ομάδα της Αργούς με δύο αγώνες που έδωσε στην ημιτελική φάση με την αντίστοιχη της ΑΕΛ.

Η πιο έμπειρη ΑΕΛ επικράτησε και στη δύο αγώνες με 3-0 σετ και κατέκτησε μια θέση στον τελικό του πρωταθλήματος. Οι νεαροί αθλητές της Αργούς, αρκετοί από τους οποίους συμμετείχαν για πρώτη φορά σε αγώνες πρωταθλήματος, απέκτησαν πλούσιες εμπειρίες και έδωσαν ελπιδοφόρα μηνύματα για το μέλλον.

ΑΡΓΩ (Φουρκιώτης): Γουλέτσιος, Διβάνης, Παπαϊωάννου, Μπάιμπας, Ζαρίφης, Παΐλας, Σπανδώνης, Λαΐνας, Τσίμας, Συγγελούδης, Κυριαζάκος.

Share
Ετικέτες: ΑΣ Αργώ

Πρόσφατα άρθρα

Πρώτες στη Μαγνησία οι Κορασίδες του Ολυμπιακού

Το «δύο στα δυο» έκανε ο Ολυμπιακός Βόλου στο πρωτάθλημα Κορασίδων της ΕΣΚΑΘ. Μάλιστα η…

13 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στην Ιταλία: Σκοτώθηκε ο Έλληνας TikToker, Tzane

Τραγωδία σημειώθηκε στην Ιταλία με έναν Έλληνα TikToker, με το όνομα Tzane ο οποίος σκοτώθηκε,…

13 Μαρτίου 2024

Στο Ναύπλιο καθηγητές και μαθητές του Γυμνασίου Στεφανοβικείου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η τριήμερη εκπαιδευτική επίσκεψη των μαθητών της Γ΄ Γυμνασίου Στεφανοβικείου στο…

13 Μαρτίου 2024

Σάρωσε τον Ηρακλή Κοζάνης με 71-31 ο Ολυμπιακός

Χάρμα ιδέσθαι ήταν η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού στο εντός έδρας παιχνίδι με τον…

13 Μαρτίου 2024

ΠΑΕ Βόλος: Θα προσφύγουμε στο CAS

Η ΠΑΕ Βόλος με ανακοίνωσή της ενημέρωσε ότι θα προσφύγει στο Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο (CAS)…

13 Μαρτίου 2024

Βόλος:Κυκλοφορούσε με 62 ναρκωτικά χάπια

Συνελήφθη, χθες το βράδυ στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων…

13 Μαρτίου 2024