Αθλητισμός

«Ομοβροντία» ανανεώσεων στον Ρήγα Φεραίο

«Ομοβροντία» ανανεώσεων είχαμε στον Ρήγα Φεραίο με τη διοίκηση να γνωστοποιεί την παραμονή 19 ποδοσφαιριστών. Αν σε αυτούς προσθέσουμε τους Δημήτρη Γάρο και Κώστα Γουτούλη, που είχαν ανακοινωθεί τις προηγούμενες ημέρες οι ανανεώσεις έφτασαν τις 21 τον αριθμό.

Συγκεκριμένα, υπό τις οδηγίες του Λάκη Μπακάλη τίθενται οι: Θόδωρος Σουγκάρης,  Λεωνής Χότζα, Χρήστος Σταματίου, Δημήτρης Γκάμπας, Χρήστος Καρακίτσιος, Αποστόλης Καραγιάννης, Πέτρος Μούσιας, Θόδωρος Μπομπότης, Χρήστος Κακάνης, Αλέξανδρος Κατσίκης, Γιώργος Φιλοσόγλου, Κώστας Βαϊόπουλος, Γιώργος Μπόλκας, Ανδρέας Μπόλκας, Γιώργος Κωνσταντέλος, Δημήτρης Κουσκουρίδας, Νίκος Φούκης, Γιάννης Σταματόπουλος, Γιάννης Ακριβούσης. Επίσης, προωθήθηκε από την Ακαδημία του συλλόγου ο Αλέξανδρος Χασάπης, ένα ταλαντούχο παιδί για το οποίο οι άνθρωποι του Ρήγα μιλούν με τα καλύτερα λόγια.

Χωρίς αμφιβολία, οι παραπάνω ποδοσφαιριστές μαζί με τους νεοαποκτηθέντες Γιώργο Τσιλίγκο, Γιάννη Σπηλιόπουλο, Έρβιν Πεπκολάι, Αποστόλη Γοδενόπουλο και τον Νίκο Βουραζέρη, συγκροτούν ένα πολύ δυνατό ρόστερ για τα δεδομένα της Α’ τοπικής κατηγορίας.

Ωστόσο, θα υπάρξουν και νέες προσθήκες εντός των προσεχών ημερών. Σύμφωνα με πληροφορίες έκλεισε επιθετικός από ομάδα Γ’ Εθνική που έχει παίξει και παλαιότερα στον Ρήγα, καθώς και νεαρός αριστερός μπακ. Σε εκκρεμότητα υπάρχει η παραμονή του Γιάννη Ακριβούση, με τον οποίο η διοίκηση βρίσκεται σε συζητήσεις.

Η ανακοίνωση του Ρήγα Φεραίου για τις ανανεώσεις είναι η εξής: «Η διοίκηση του Α.Σ. Βελεστίνου «Ρήγας Φεραίος» βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Θόδωρο Σουγκάρη, Λεωνή Χότζα, Χρήστο Σταματίου, Δημήτρη Γκάμπα, Χρήστο Καρακίτσιο, Αποστόλη Καραγιάννη, Πέτρο Μούσια, Θόδωρο Μπομπότη, Χρήστο Κακάνη, Αλέξανδρο Κατσίκη, Γιώργο Φιλοσόγλου, Κώστα Βαϊόπουλο, Γιώργο Μπόλκα, Ανδρέα Μπόλκα, Γιώργο Κωνσταντέλο, Δημήτρη Κουσκουρίδα, Νίκο Φούκη, Γιάννη Σταματόπουλο, Γιάννη Ακριβούση. Επίσης, προωθείται από την Ακαδημία μας ο νεαρός Αλέξανδρος Χασάπης.

Πιστεύουμε στην αξία τους και είμαστε βέβαιοι ότι θα τιμήσουν τη φανέλα του ιστορικού μας συλλόγου, μαζί με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές που έχουμε ήδη ανακοινώσει, αλλά και εκείνους που θα έλθουν τις προσεχείς ημέρες. Ευχόμαστε σε όλους καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία».

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το