Τοπικά

Ομόφωνη απόφαση για το Τεχνικό Πρόγραμμα στον Δήμου Αλμυρού

Σε κλίμα συναίνεσης ψηφίστηκε ομόφωνα από τις δημοτικές παρατάξεις (απουσίαζε η Λαϊκή Συσπείρωση) το Τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Αλμυρού για το 2020 στη συνεδρίαση του Δ.Σ. Αλμυρού, το οποίο είναι ουσιαστικά η συνέχιση των έργων της προηγούμενης δημοτικής αρχής καθώς είναι δεσμευμένα τα χρήματα των τακτικών εσόδων σε έργα που έχουν ήδη ξεκινήσει (όπως λχ αυτό της στεγασμένης λαϊκής αγοράς) και δεν υπάρχουν διαθέσιμα.
Επιπλέον των έργων αυτών, έχουν ενταχτεί μόνο ορισμένα νέα, όπως έργα πυροπροστασίας (126.000 ευρώ), έργα επισκευής – συντήρησης σχολικών κτηρίων, ή προμήθεια κάδων ανακύκλωσης από χρήματα του Προγράμματος “Φιλόδημος”.
Η δημοτική αρχή δεσμεύτηκε πως το Μάρτιο με Απρίλιο του επόμενου έτους θα φέρει προς έγκριση νέο τεχνικό πρόγραμμα στο οποίο θα μπορέσει να περιλάβει επιπλέον έργα έχοντας μεγαλύτερη άνεση κινήσεων τόσο από τα τακτικά έσοδα του Δήμου των μηνών που θα παρέλθουν έως τότε, όσο και αξιοποιώντας τα σχετικά προγράμματα και τη Σ.Α.Τ.Α.
Εξάλλου, σε άλλο ζήτημα, το Δ.Σ. αποφάσισε κατά πλειοψηφία να γνωμοδοτήσει θετικά για την παραχώρηση χώρων αιγιαλού, θαλάσσιου χώρου και πυθμένα, στην εταιρεία SARATOGA S.A. για την κατασκευή έργων στη θέση “Στόμιο” Αμαλιάπολης.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το