Αθλητισμός

Ομόφωνα αθώοι πρώην παράγοντες της Νίκης Βόλου

Αθώους έκρινε ομόφωνα το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισας χθες τον πρώην πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου και διευθύνοντα σύμβουλο της Νίκης Βόλου Δημήτρη Ιωαννίδη και τον πρώην μεγαλομέτοχο της πρώην ΠΑΕ Στράτο Γιδόπουλο, που κατηγορούνταν από την πρώην ΠΑΕ επί θητείας Ανδρέα Πάτση (2012-2013) για απιστία σε βάρος του νομικού προσώπου και απάτη με αντικείμενο άνω του ενός εκατομμυρίου ευρώ. Και οι δύο κατηγορίες ήταν σε βαθμό κακουργήματος.
Από την ακροαματική διαδικασία, όπως έγινε γνωστό δεν στοιχειοθετήθηκε καμία από τις δύο κατηγορίες, ενώ από την πλευρά της υπεράσπισης των δύο κατηγορουμένων επισημάνθηκε πως η μήνυση είχε υποβληθεί εναντίον τους, προφανώς για λόγους αντιπερισπασμού. Η απόφαση του Δικαστηρίου ήταν ομόφωνη, ενώ αθωωτική ήταν και η εισήγηση του εισαγγελέα.
Συνήγοροι υπεράσπισης των κατηγορούμενων ήταν οι δικηγόροι Βόλου κ.κ. Δημήτρης Καραγιάννης και Εμμανουήλ Παπαπαναγιώτου. Στη χθεσινή δίκη είχε δηλωθεί και παράσταση Πολιτικής Αγωγής, ωστόσο δεν εμφανίστηκε συνήγορος.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το