Τοπικά

Ομιλία με θέμα “Λειτουργικά τρόφιμα και Υγεία” στη Γεωπονική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

«Λειτουργικά Τρόφιμα και Υγεία: Αλήθειες – Μύθοι και Προκλήσεις για τη Βιομηχανία Τροφίμων», είναι ο τίτλος της διάλεξης που θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη 15 Φεβρουάριου 2017 και ώρα 15:00 στο πλαίσιο του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Αειφόρος Αγροτική Παραγωγή και Διαχείριση Περιβάλλοντος» του Τμήματος Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Ομιλητής θα είναι ο κ. Κωνσταντίνος Μπιλιαδέρης, Καθηγητής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με
γνωστικό αντικείμενο «Επιστήμη και Τεχνολογία Τροφίμων – Χημεία και Φυσικοχημεία Τροφίμων».
Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί στο Κεντρικό Αμφιθέατρο της Σχολής Γεωπονικών Επιστημών (Φυτόκο), θα είναι ανοικτή για το κοινό και θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το